Shownieuws & Pregnant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk werd tijdens haar zwangerschapsverlof de deur gewezen door Talpa. Haar contract werd niet verlengd. Nu is Shelly niet de enige Shownieuws-host met een kinderwens. Staan de anderen net zo Sterk als Shelly of kunnen zij wél aanblijven na hun babyboom?

Staan óók zij op John de Mols shitlist?

Het ontslag van nieuwbakken baby momma Shelly Sterk roept een paar vraagtekens op. Waarom zou de zender deze über-MILF überhaupt ontslaan? Shelly maakte Shownieuws tenslotte dragelijk voor een groot deel van de mannelijke populatie. Zou het haar zwangerschap zijn geweest? Als dat zo is, zijn er nog twee dames die op John de Mols shitlist voor 2019 zouden kunnen staan.

Airen Mylene

Één van die dames in kwestie is de brunette die het programma al sinds 2013 presenteert. De vriendin van oud-hockeyspeler Taeke Taekema. We hebben het natuurlijk over Airen Mylene. Airen is momenteel hoogzwanger van haar tweede kindje en moest naar verluidt tot voor kort nog hard doorwerken voor Talpa. Dat terwijl deze dame eigenlijk al een aantal weken verlof zou moeten hebben. Zou Airen na het ontslag van Shelly, dan toch maar door zijn blijven werken om gespaard te blijven door de Talpabaas?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op

Olcay Gulsen

Ze had ooit een kledingmerk dat inmiddels zijn naam meer eer aan doet dan dat we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Bovendien is deze dame sinds een tijdje de vriendin van radio-dj Ruud de Wild. Gaat er nog geen lampje branden? Kijk dan even naar de titel hierboven… ”Huh, maar Olcay is toch niet zwanger?” Scherp! Het klopt, Olcay is nóg niet zwanger. Precies, nóg niet. Gisteren gaf de brunette namelijk aan dat ze wel graag kinderen zou willen krijgen met Ruudje. Moeten we – als de tijd rijp is – dan ook afscheid gaan nemen van Olcay?

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Fired and Pregnant

Mocht het écht zo ver komen dat deze drie Shownieuwsvrouwen allemaal de zak krijgen, hebben wij nog wel een leuk businessideetje voor ze. De dames zouden namelijk met z’n drietjes een knaller van een hitserie kunnen gaan maken voor de grote concurrent RTL4. Een serie die luistert naar de naam ‘Shownieuws & Pregnant’. Een grote win-win situatie als je het ons vraagt. Een dikke payday voor de drie dames én een realityserie die het slechtlopende GTST met gemak kan vervangen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!