Shirt uit en zwaaien: Dit is wat Jutta Leerdam doet als ze alleen thuis is (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Voorafgaand aan elke workout hoort een klein dansje, maar de manier waarop schaatsster Jutta Leerdam dit doet is van een ander kaliber…

Als influencer met miljoenen volgers op Instagram, is het ook aantrekkelijk om je publiek op andere platformen te bereiken. Tegenwoordig groeit TikTok nog onwijs sterk en ook via dit platform valt veel geld te verdienen. Dat ziet ook Jutta Leerdam. De blondine is bijna dagelijks actief op het platform. Ten opzichte van Instagram zijn haar foto’s en video’s een stuk informeler. Minder sportgericht, minder samenwerkingen en vooral kijkjes in haar dagelijkse leven. Veel van haar TikToks gaan over haar vriend Jake Paul en hun golden retriever Thor.

Jutta Leerdam schudt alles heen en weer in luchtige outfit tijdens dansje

Zoals we weten is Jutta Leerdam niet bepaald preuts. Ze geeft niet veel om de mening van anderen en is zichtbaar tevreden met haar verschijning. Zo zien Jutta’s volgers haar vaak schaars gekleed verschijnen op hun beeldscherm. Ook op TikTok is Jutta een genot om te kijken, want blijkbaar kan Jutta ook nog eens goed dansen. Voor elke workout doet ze een dansje. Dit doet ze zo uitbundig, net alsof niemand met haar meekijkt. In een TikTok-video schudt Jutta haar achterbumper door de hele kamer heen, terwijl ze met haar trui zwaait. Wil jij nou deze video zien? Neem dan een kijkje op haar TikTok.

Jake Paul en Jutta Leerdam zijn ouders van een harige viervoeter

Jutta Leerdam en de hond van Jake Paul zijn onafscheidelijk. De schaatsster post al een hele hoop content met de hond. De golden retriever genaamd Thor, van Jake Paul, is nu al ruim 6 jaar oud. In de 1,5 jaar dat het stel elkaar kent, is Jutta ook veel in het gezelschap geweest van Thor. De hond ziet Jutta ook als zijn baasje. In een TikTok laat ze zien hoe ze haar spullen pakt voor het schaatsseizoen. Dit betekent dat ze een lange tijd zowel Jake als de hond niet zal zien. Jutta filmt hoe ze haar spullen pakt, terwijl de hond ontzettend zielig erbij ligt. Thor voelt gewoon aan dat Jutta weg zal gaan. Dat levert bijzondere beelden op. Klik hier voor de video.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!