Shelly Sterk viert verdwijning met winderige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelly Sterk mocht met levende legenda Hans Klok aan de slag. En dat was een waar feestje om naar te kijken. 

Presentatrice Shelly Sterk is een bijzonder aantrekkelijke vrouw. Dus toen Hans Klok haar zag dacht hij: ‘die moet ik hebben voor mijn volgende voorstelling.’ Hans en Shelly gingen samen aan de slag met de grote verdwijn truc. Gelukkig voor haar fans liet Hans Shelly aan het einde van de truc ook weer terug toveren. En hoewel het misschien een van de oudste goocheltrucjes in de geschiedenis is, werd hij wel een stuk leuker om naar te kijken door de aanwezigheid van Shelly. En zo’n mooi moment moet natuurlijk gevierd worden met een minstens net zo mooie foto.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Shelly Sterk
Shelly met haar haren door de war

De grootste goocheltruc van Hans Klok is nog steeds hoe hij altijd zijn haar op magische wijze laat golven op de niet bestaande wind van het theater. Maar Shelly lijkt nu ook last te hebben gehad van die magische windvlagen, aangezien haar haren heel wild staan op de selfie die ze met Hans maakte. Nu is Shelly met haar wilde haren en blije gezicht nog steeds een genot om naar te mogen kijken. Er zijn maar weinig vrouwen in de televisiewereld die met zoveel plezier hun werk staan te doen. Maar Shelly straalt gewoon blijdschap uit. Niet alleen op bewegend beeld overigens, maar ook gewoon op de foto. Daar komt Shelly vaak als een blij ei over.
Shelly Sterk is het toetje van de Nederlandse TV

Shelly is met haar prachtige verschijning en geweldige persoonlijkheid een beetje het toetje van de Nederlandse TV. Je denkt alles al gezien te hebben en dan komt Shelly nog even langs om alles op een leuke en vrolijke manier op stelten te zetten. Ze is natuurlijk zelf ook extreem zoet en ziet er uit om op te eten, dus het is niet heel gek om Shelly als toetje te zien. Daarbij zien toetjes er, net als Shelly, vaak zeer aantrekkelijk uit. Als je er eenmaal eentje voor je neus hebt, dan wil je er niet van af blijven.
Shelly zou eigenlijk veel meer moeten presenteren

Shelly is misschien al veel te zien, maar eigenlijk zou ze nog veel meer moeten presenteren. Elk programma zou er namelijk op vooruit gaan als Shelly de presentatie doet. Met haar goedlachse persoonlijkheid en beeldschoon figuur weet Shelly alle kijkers te imponeren. Met Shelly als gezicht van je programma kan je de kijkcijfers gigantisch omhoog zien schieten. Shelly behoort tot de absolute top van de Nederlandse televisie. Het is dus maar een kwestie van tijd voordat Shelly de volgende Linda de Mol is. Over een paar jaar is Shelly Sterk het gezicht van de Nederlandse televisie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?