Shelly Sterk laat volgers watertanden met foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Shelly Sterk komt weer verrassend uit de hoek met een kiekje vanaf het strand. Haar volgers zijn massaal gevloerd door het verleidelijke plaatje!

Volgers Shelly Sterk smullen van kiekje

Shelly Sterk is een bekende televisiepersoonlijkheid en presentatrice in Nederland. Met onderstaande beelden geeft ze aan dat ze niet kan wachten tot de zomer weer begint. Dit doet Shelly op een manier waarmee ze vooral haar mannelijk volgers aanspreekt. Shelly deelt een beeldige foto van zichzelf, heerlijk op het strand op een plek waar het zonnetje flink schijnt. De 31-jarige Shelly ziet er weergaloos uit in haar panterprint-, zeker met haar prachtige lach! Je zou zeggen dat Shelly zonder stress door het leven gaat, want er is letterlijk geen rimpeltje of kraaienpootje te bekennen bij de blondine. Hieronder zie je de foto die ze heeft gedeeld op haar Instagram-account.

Lees ook: Foto: Shelly Sterk laat haar afgetrainde lijf zien in

Shelly Sterk smacht naar de zomer

Er zijn verschillende redenen waarom Shelly Sterk uitkijkt naar de zomervakantie. Ten eerste is de zomervakantie een welverdiende pauze voor Shelly Sterk. Als presentatrice werkt ze vaak lange dagen en heeft ze een druk schema. De zomervakantie geeft haar de mogelijkheid om even tot rust te komen en bij te komen van alle drukte en hectiek. Daarnaast is de zomervakantie een periode waarin Shelly Sterk graag reist en nieuwe plekken ontdekt. Zo heeft ze in het verleden al verschillende mooie reizen gemaakt naar onder andere Bali, Mexico en New York. Ook dit jaar heeft ze weer verschillende reisplannen, waar ze enorm naar uitkijkt.

Tijd voor ontspanning en nieuwe kiekjes

Een andere reden waarom Shelly Sterk uitkijkt naar de zomervakantie, is dat ze in deze periode vaak meer tijd heeft om leuke dingen te doen met haar vrienden en familie. Door haar drukke schema heeft ze hier normaal gesproken minder tijd voor, maar tijdens de zomervakantie heeft ze alle tijd om leuke dingen te ondernemen. Tot slot is de zomervakantie voor Shelly Sterk een periode waarin ze zichzelf kan opladen en nieuwe inspiratie kan opdoen. Ze gebruikt deze tijd vaak om nieuwe ideeën te bedenken en plannen te maken voor het komende televisieseizoen. Kortom, er zijn verschillende redenen waarom Shelly Sterk niet kan wachten tot de zomervakantie begint. Of ze nu op reis gaat, leuke dingen onderneemt met vrienden en familie of nieuwe ideeën bedenkt, de zomervakantie biedt haar de mogelijkheid om even tot rust te komen en op te laden voor het nieuwe seizoen!

Shelly Sterk is trotse moeder van Jake

Naast een bekende televisiepersoonlijkheid en presentatrice is Shelly Sterk ook sinds 2021 een trotse moeder! In november 2021 beviel zij van haar eerste kindje, een zoon genaamd Jake. Op haar Instagram-account deelt Shelly regelmatig foto’s en verhalen over haar leven als moeder. Zo plaatst ze vaak schattige foto’s van Jake en deelt ze haar ervaringen met het ouderschap. Het valt op dat Shelly erg geniet van haar rol als moeder en veel liefde en aandacht aan haar zoontje besteedt. Al met al lijkt Shelly Sterk dus een gelukkige en trotse moeder te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!