Shelley Vol is het stoerste zusje uit meidengroep OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In vergelijking met haar zussen houdt Shelley Vol van OG3NE zich wat meer op de achtergrond, maar stiekem is ze de stoerste van de zusjes. 

Zangeres Shelley Vol van meidengroep OG3NE staat iets minder graag in de belangstelling dan haar twee zussen Amy en Lisa. Dat merk je dan ook wel als je haar volgt op social media. Van de drie verleidelijke zusjes plaatst Shelley het minste op haar accounts. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze de saaiste van de zusjes is. Integendeel, Shelley is de stoerste van het trio. Een meid met pit die nergens bang voor is en haar mannetje staat.

Lees ook: Amy Vol van OG3NE maakt zich klaar voor koude dagen op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley volledig in denim

Waar haar zusjes vooral in jurkjes en rokjes verschijnen is Shelley wat stoerder aangelegd. Ze houdt meer van de spijkerbroeken. Gelukkig ziet Shelley er in een strakke broek net zo adembenemend uit als in een jurkje of rokje. Maar stoer is het wel. Al helemaal als ze zich van top tot teen hult in denim. In haar blauwe outfit weet Shelley moeiteloos te imponeren. Met haar wilde haren en zwoele blik weet ze de juiste balans te vinden tussen stoer en verleidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley Vol houdt van gierende banden

Ook is Shelley een fan van grote en stoere auto’s. Van de drie zusjes wordt Shelley het gelukkigst van een groot motorblok. Met gierende banden gaat ze de weg over. Lange stukken rijden wordt ze gelukkig van. Shelley wordt dan ook veel gespot achter het stuur. De zangeres vindt het mooi om in grote auto’s te rijden. Een BMW vindt ze helemaal prachtig. Het past ook wel bij het stoere karakter van Shelley. Een kleinere auto was ook gek geweest. Je verwacht dat Shelley aan komt rijden in een gevaarte van een wagen. Casual in haar sweater poseert ze naast de auto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley heeft een goede rechterhoek

De afgelopen jaren heeft Shelley echt een transformatie ondergaan. Door middel van heel hard werken heeft ze flink wat kilo’s verloren. Maar dat is ook niet gek, als je ziet wat haar ochtendroutine inhoudt. Shelley heeft een work-out, waar de meeste volwassen mannen al bij neervallen. Het is ook vooral niet aan te raden om ooit ruzie te zoeken met de zangeres, want ze slaat je zo tegen de vlakte met haar gemene rechterhoek. Met opperste concentratie weet ze elke klap te laten tellen. Shelley is dus een dame die absoluut haar mannetje staat. Nu heb je op het podium ook wel een flink uithoudingsvermogen nodig, maar Shelley gooit er nog een schepje boven op met haar trainingen. Getalenteerd, extreem stoer, prachtig en in topconditie. Shelley Vol heeft het allemaal!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!