Sharon Stone zonder kleding in Vogue

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze vrouw blijft altijd jong!

We kennen haar allemaal van haar zeer verleidelijke optreden in de film Basic Instinct. Maar hoe kan het dan dat Sharon Stone, inmiddels 61 jaar, in de 27 jaar sinds de release van die film geen spat veranderd is? Zelfde blonde coupe, en nog steeds het lijf van een jonge godin!

De Portugese Vogue nodigde Sharon uit voor een pikante fotoshoot, waarin de actrice niet alleen zonder topje ging: ze mocht namelijk ook even haar karakteristieke ‘wijdbeense’ pose laten zien. Wel met ondergoed deze keer…

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten