Sezina Kelsey slaat Waylon keihard knockout in The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice begint aan de derde ronde, waarin de kandidaten hun coaches ‘knockout’ moeten meppen met hun performance. Dat is Sezina Kelsey in ieder geval gelukt. Maar is het genoeg?

Je had ‘m aan kunnen zien komen. Sezina Kelsey (16) blaast de jury van The Voice of Holland eigenlijk al weken omver met haar gouden strot en doet dat ook deze keer weer zonder veel moeite. Waylon kon bij haar auditie van enthousiasme al niet stil blijven zitten, maar Sezina’s performance van Sia’s ‘Chandelier’ blaast hem al helemaal omver!

Lees ook: The Voice of Holland’s blonde brigade

Sezina Kelsey doet Chandelier bij The Voice

Hoewel Waylon normaal vrij kritisch is op zijn pupillen en hen regelmatig van opbouwende, maar soms ook harde feedback voorziet is hij bij Sezina opvallend soft. De countryzanger heeft het gewoon erg makkelijk met zijn jonge blonde ticket naar de finale. Zó makkelijk, dat hij er in het geval van Sezina werkelijk elk nummer tegenaan durft te gooien. ‘Chandelier’ van Sia? Geen probleem, doet ze wel even. Check onderstaand fragment en je snapt waarom Waylon zich écht geen zorgen hoeft te maken.

The Voice of Holland begint aan knockouts

Na de blind auditions en de battles is het nu tijd voor de knockouts. De kandidaten moeten nog één keer vechten voor hun plek in de finaleronde. Ze zingen allemaal een lied, waarna de coaches hun favoriete pupillen ‘ranken’. De top drie mag mee naar de liveshows. Het is dus echt een gevecht tussen de overgebleven zangers. Toch zijn de coaches zelf ook niet vies van een ‘knockout’ dit seizoen.

Lees ook: Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

We zagen Anouk bijna een kandidaat naar de keel vliegen en hebben Waylon bijna op de vuist zien gaan met collega-coach Ali B., maar in het geval van Sezina Kelsey laat Waylon zich vrijwillig KO slaan. Elk lied dat hij haar kant op gooit transformeert ze tot een muur van geluid, waar hij maar al te graag recht tegenaan loopt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Niet genoeg

Helaas voor Sezina heeft Waylon op de valreep tóch andere plannen met zijn team. Niet Sezina Kelsey, maar Sem en Channah worden meegenomen naar de liveshows. Een flinke klap voor Sezina, maar ze is jong en heeft nog zeeën van tijd om de top te bereiken. Tot volgend jaar dan maar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!