Sensi Lowe speelt in het water met glibberige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe werkt als freelance verslaggeefster en is wel eens voorbij gekomen bij Voetbal International en later bij Voetbal Inside, haar verschijning is er eentje die je niet zo snel vergeet. Ook ging de blondine een aantal keer bij Powned als verslaggeefster aan de slag. Een heuze Youtube-carrière ziet Lowe niet zitten, na een aantal vlogs is ze er helaas alweer mee gestopt. Gelukkig deelt Sensi genoeg foto’s op haar Instagram, onder andere haar laatste vakantie naar het zonnige Curaçao.

VI verslaggeefster Sensi Lowe neemt vakantie

De voormalige VI-verslaggeefster Sensi Lowe is door het dolle heen dat ze eindelijk weer op vakantie mag. Met een koffer vol pakte ze gelijk het vliegtuig naar haar favoriete eiland Curaçao. Sensi viert vakantie samen met haar vriend Billy Dans, met wie ze al ruim 9 jaar een relatie heeft. Op de Insta van Sensi Lowe is te zien dat ze zich prima vermaakt en deelt een heuse fotoshoot van hoe ze ging zwemmen met een stel dolfijnen. Die glibberige vriendjes leken zich ontzettend te vermaken met de blondine. Ooit gedacht dat je jaloers kon zijn op een dolfijn in gevangenschap?

Lees ook Dit MOET je weten over zangeres Emma Heesters

Dit zijn de pluspunten van Sensi Lowe

Sensi Lowe is ’n droomvrouw. Ze kwam regelmatig langs bij mannenprogramma VI, en kan dus aardig meepraten over voetbal. Ook met haar balbeheersing zit het goed – dat filmpje op het Scheveningse strand staat bij iedereen nog in het geheugen gegrift! Daarnaast heeft ze een uitstraling waar je u tegen zegt. Een perfect pakketje dus! Sensi’s Instagram staat vol met foto’s waarop we de inmiddels 30-jarige blondine vanuit verschillende hoeken kunnen bewonderen. De man achter de camera is haar vriend Billy Dans. Helaas is de verslaggeefster dus al een tijdje geen single meer. Zo is op haar Instagram te zien dat ze onlangs haar 9 jarig jubileum vierde samen met haar vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!