Sensi Lowe lokt vogels met foto van mooie rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is een beetje het tegenovergestelde van een vogelverschrikker. Alle dieren komen juist af op haar mooie rondingen. 

Presentatrice Sensi Lowe is misschien nog wel het meest bekend van haar werk achter de bar bij Voetbal Inside. Daar voorzag ze alle gasten van een drankje en de heren aan tafel af en toe van een scherpe opmerking. Het viel destijds al op dat Sensi een behoorlijke aantrekkingskracht had. Mensen begonnen zich af te vragen of Sensi niet een afkorting van ‘sensueel’ was, want de prachtige dame deed het hart van alle mannen in de studio, en thuis achter de televisie, sneller kloppen. En dat zijn nogal wat mannen. Op haar nieuwste foto lijkt ze die aantrekkingskracht ook op dieren te hebben, voornamelijk de vogels op de Dam.

Het strakke nieuwe pakje van Sensi

Sensi heeft van nature twee hele mooie cadeautjes mee gekregen. En die weet ze meestal wel mooi onder de aandacht te brengen. Wel probeert Sensi dat op een charmante manier te doen. Want je kan wel elke keer een strak topje dragen of een hemdje dat vrij veel inkijk heeft, maar dat wordt toch een klein beetje ordinair. En Sensi is alles behalve ordinair. Ze is een elegante en lieve dame, maar wel iemand die graag haar verleidelijke kant laat zien en haar prachtige rondingen niet verbergt. De oplossing van Sensi is om strakke pakjes te dragen met een luxe uitstraling. Zo komt haar prachtige lichaam nog steeds goed uit de verf, maar zou ze nog steeds overal naar binnen mogen.

Lees ook: Sensi Lowe speelt in het water met glibberige vriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi is klaar met blonde lokken

Het gevaar van een mooie blonde vrouw zijn in de media, en dan voornamelijk bekend zijn van het inschenken van bier, is dat je al gauw gezien wordt als dom blondje. En met dat imago was Sensi echt helemaal klaar. Dus besloot ze om drastisch van haarkleur te veranderen. Haar blonde lokken ruilde ze in voor een prachtig roodbruin kapsel. En dat staat haar natuurlijk geweldig. Het maakt Sensi nog net even wat spannender. Ze kan de nieuwe look zeker goed hebben. De nieuwe haarkleur van Sensi slaat ook goed aan bij haar fans, die helemaal wild werden toen ze het voor het eerst liet zien. Sensi was al verleidelijk, maar nu nog veel meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe is helaas al van de markt

De voormalige blondine is absoluut een van de meest aantrekkelijke dames van het land. Het is dus een beetje jammer dat ze al van de markt af is. Sensi heeft al jaren een vriend en tussen de twee gaat het nog steeds hartstikke goed. Maar geen zorgen, je kan Sensi nog steeds van een afstandje bewonderen door alle leuke foto’s die ze plaatst. En aangezien het er niet naar uit ziet dat ze daar snel mee stopt, kan je nog lang genieten van Sensi Lowe en haar strakke pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!