Sensi Lowe knalt van je scherm op sfeervolle glitter foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe is misschien wel de meest sprankelende presentatrice van het land. En dat is in haar glitterjurk alleen maar meer. 

Presentatrice Sensi Lowe is met haar sprankelende persoonlijkheid en schitterend uiterlijk een van de meest leuke vrouwen van Nederland. Om even te benadrukken hoe schitterend ze precies is, heeft Sensi een glitterjurk aangetrokken om nog meer van je scherm af te spatten. Je kan in haar sfeervolle jurk niet meer om Sensi heen. Niet dat je dat al kon, want Sensi weet je met haar prachtige altijd te betoveren. Misschien is het dan toch tijd om Sensi haar eigen programma te geven. Want in dit jurkje kan ze zo de kerstspecial van All you need is love of een van de talloze andere kerstspecials op televisie presenteren.

Lees ook: Sensi Lowe lokt vogels met foto van mooie rondingen
Sensi met haar verleidelijke rode lokken

Zoals je ziet heeft Sensi haar meest sensuele glitterpakje uit de kast getrokken om alvast uit te proberen voor kerst. Niet alleen komt het van Sensi natuurlijk geweldig uit in deze beeldige jurk vol glitters, ook past hij qua kleur erg goed bij haar aantrekkelijke rode lokken. Sensi laat maar weer eens goed zien dat haar naam eigenlijk een afkorting is van het woord sensueel, aangezien ze met haar kerstoutfit alle mannen van Nederland met gemak zou weten te versieren. Die mogen dan allemaal massaal onder de boom zodat Sensi ze als cadeautje uit kan pakken. Als tegenprestatie mogen de mannen dan later Sensi uitpakken. Dat is natuurlijk wel zo eerlijk. Sensi en haar verleidelijke rode lokken laten de komende kerstperiode in ieder geval de hoofden van een hoop mannen op hol slaan.

Sensi Lowe brengt zeer gevoelig kerstnummer

Het is niet de eerste keer dat Sensi groots uitpakt voor kerst. Een paar jaar geleden kwam Sensi al met haar eigen kersthit. En hoewel dat nummer destijds niet het succes werd waar Sensi misschien op had gehoopt, was het toch wel een heerlijk foute hit om over je speakers te spelen. Sensi wist precies wat je wilde horen en bracht dat maar al te graag voor je uit. Ook hoorde er natuurlijk een foute kerstclip bij een fout kerstnummer. Sensi trok haar meest foute kerstkostuums aan en begon meteen met het opnemen van haar heerlijk foute clip. Als je om wat voor reden dan ook nog nooit de kerstvideo van Sensi gezien hebt, kijk hem dan snel hieronder!

Sensi is een kerstengeltje

Deze kerst weet Sensi jou er dus warmpjes bij te houden met haar spannende outfits en heerlijk foute nummer. Sensi is dus eigenlijk het kerstengeltje op je schouder dat je de koude winterdagen door gaat slepen. Ze weet namelijk precies wat mensen deze winter willen zien. En daar mag je Sensi natuurlijk best dankbaar voor zijn. Want zonder Sensi was er een stuk minder om van te genieten deze winter. Sensi Lowe houdt de winter een beetje spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?