Screencap Saturday: het beste van Eva Jinek op RTL4

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Eva Jinek eigenlijk al jaren hetzelfde programma maakte, was haar eerste seizoen van Jinek op RTL 4 toch een behoorlijke vuurdoop. Een nieuwe omgeving, de kijkcijferbattle met Op1, reclameblokken, een andere groep kijkers en een levensbedreigend virus – saai was het absoluut niet! Ook niet op screencap-gebied. Omdat de laatste Jinek-aflevering van het eerste RTL 4-seizoen gisteravond uitgezonden werd, genieten we op deze eerste Screencap Saturday nog even van Eva’s meest capbare momentjes.

Beeld: RTL4, Collage hierboven: Klompenboer. Tevens dank aan Dutchcapper en Pombeer2.

We zaten begin januari klaar voor de metamorfose van Eva Jinek. Haar overstap naar een commerciële zender betekende afscheid van het kuise, ietwat stijve NPO-keurslijf. Tijdens de eerste RTL 4-aflevering van Jinek werd echter meteen duidelijk dat er bar weinig zou veranderen. Zelfs de reclameblokken werden (tijdelijk) op een laag pitje gezet om de trouwe Jinek-kijker niet af te schrikken. Ook haar outfit tijdens de eerste uitzending was niet bepaald ‘commerciëler’ dan voorheen.

Lees ook: De lekkerste gouwe ouwe tv-blunders

Eva Jinek screencaps

Eva Jinek kwam naar mate de weken vorderden gelukkig een beetje los. Ze kon niet elke trouwe kijker mee naar RTL 4 lokken, maar ‘beloonde’ de kijker die wél met haar mee overgelopen was af en toe met een ouderwets genots-shot.

1vqkvham o

Nieuw seizoen Jinek op RTL 4

Eva Jineks talkshow wordt uiteraard wel meteen verlengd met nog een seizoen. Eva gaf tijdens de afkondiging van gisteravond aan dat ze eind komende zomer weer terug is. Ook die screencapvinger mag op welverdiende vakantie: tot Eva’s terugkeer zitten we weer dagelijks met Beau opgescheept…

Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap Eva Jinek screencap

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!