Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is in de afgelopen twee maanden uitgegroeid tot één van de meest bekende tv-persoonlijkheden van Nederland: gebarentolk Irma Sluis. Niemand was de afgelopen weken zo capbaar als deze expressieve dame. 

Hamsterééén

Oké we beginnen bij de meest ‘brave’ screencap van het hele stel: de hamsterbeweging. Dankzij Irma is er in ieder geval één woord dat heel Nederland nu in gebarentaal kan zeggen.

Irma Sluis gebarentolk hamsteren

De lustige Irma-beweging

En dan nu de foto die onlangs helemaal viraal ging: Irma die overduidelijk haar lusten niet kon bedwingen tijdens de persconferentie en een wel heel erg bekende beweging inzette.

2 minuten later…

Tja, deze screencap. Irma ging wellicht iets te enthousiast aan de slag in de vorige screencap, wat weer in de onderstaande situatie resulteerde…

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.