Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is in de afgelopen twee maanden uitgegroeid tot één van de meest bekende tv-persoonlijkheden van Nederland: gebarentolk Irma Sluis. Niemand was de afgelopen weken zo capbaar als deze expressieve dame. 

Hamsterééén

Oké we beginnen bij de meest ‘brave’ screencap van het hele stel: de hamsterbeweging. Dankzij Irma is er in ieder geval één woord dat heel Nederland nu in gebarentaal kan zeggen.

Irma Sluis gebarentolk hamsteren

De lustige Irma-beweging

En dan nu de foto die onlangs helemaal viraal ging: Irma die overduidelijk haar lusten niet kon bedwingen tijdens de persconferentie en een wel heel erg bekende beweging inzette.

2 minuten later…

Tja, deze screencap. Irma ging wellicht iets te enthousiast aan de slag in de vorige screencap, wat weer in de onderstaande situatie resulteerde…

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!