Screencap Saturday: de lustige gebarentolk Irma Sluis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze is in de afgelopen twee maanden uitgegroeid tot één van de meest bekende tv-persoonlijkheden van Nederland: gebarentolk Irma Sluis. Niemand was de afgelopen weken zo capbaar als deze expressieve dame. 

Hamsterééén

Oké we beginnen bij de meest ‘brave’ screencap van het hele stel: de hamsterbeweging. Dankzij Irma is er in ieder geval één woord dat heel Nederland nu in gebarentaal kan zeggen.

Irma Sluis gebarentolk hamsteren

De lustige Irma-beweging

En dan nu de foto die onlangs helemaal viraal ging: Irma die overduidelijk haar lusten niet kon bedwingen tijdens de persconferentie en een wel heel erg bekende beweging inzette.

2 minuten later…

Tja, deze screencap. Irma ging wellicht iets te enthousiast aan de slag in de vorige screencap, wat weer in de onderstaande situatie resulteerde…

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten