Screencap Saturday: Davina Michelle schittert als jurylid in We Want More

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wij Willen Meer! Meer Davina Michelle welteverstaan. De kandidaten van de nieuwe zangtalentenjacht konden ons lang niet zo boeien als de blonde artiest, die haar debuut maakte als jurylid in We Want More

SBS heeft in deze iets stillere tv-tijd weer een hitje te pakken! We Want More, de zoveelste zangtalentenjacht, trok meer dan een miljoen kijkers. Stralend middelpunt waren niet de kandidaten, maar Davina Michelle. De blonde zangeres mocht voor het eerst in haar prille zangcarrière voor jurylid spelen naast Ali B, Henk Poort, Trijntje Oosterhuis en André Hazes.

Lees ook: Is Emma Heesters leuker dan Davina Michelle?

Davina Michelle zingt én jureert

De opzet van de show is niet, zoals bijvoorbeeld bij The Voice, om het nieuwste Nederlandse zangtalent op de kaart te zetten. Het draait om het moment: weet je de jury lang genoeg vast te houden? Dan mag je door naar de volgende ronde. Voor de winnaar ligt uiteindelijk geen contract klaar, maar een ouderwetse flinke zak geld.

Omdat de focus meer op de show ligt dan op het opzetten van bij voorbaat gedoemde zangcarrières, heeft ook de jury de ruimte om de spotlights te pakken. Dat lukte Davina Michelle zonder veel moeite. Naast haar door de wol geverfde collega’s stond de blonde Rotterdamse haar mannetje. We Want More gemist? Of keek je gisteren wel, en roep je nu ‘I Want More’? Check dan deze foto’s van Davina Michelle aan de jurydesk! (Beeld: SBS Credits: dutchcapper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!