Schreeuwende Dick Advocaat in eerste beelden Feyenoord documentaire

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De allereerste beelden van de Feyenoord documentaire Dat Ene Woord zijn vrijgegeven. En daarop is vooral een emotionele Dick Advocaat te zien. 

De allereerste beelden van de Feyenoord documentaire Dat Ene Woord zijn vrijgegeven. En op die beelden is voornamelijk een erg emotionele Dick Advocaat te zien, die alles bij elkaar schreeuwt. Sowieso lijkt er achter de schermen bij een van de grootste clubs van Nederland een hoop te gebeuren. Schreeuwen, tranen, wanhoop, hoop, alles komt aan bod. Want ook bij Feyenoord geldt, voetbal is emotie. Dus ga er voor zitten en zing alvast Hand in Hand, Kameraden want de Feyenoord documentaire komt dit najaar naar je toe!

Lees ook: Oranje Leeuwin Kika van Es schittert op Olympische Spelen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Al 113 jaar een begrip in Rotterdam

De club van rood en wit bestaat inmiddels al 113 jaar. Geen gek moment dus voor Disney om de allereerste beelden vrij te geven van de documentaire Dat Ene Woord. In die film hebben de cameramannen van Disney Plus een jaar lang Dick Advocaat en zijn jongens gevolgd in een van de zwaarste jaren van de club. Want hoewel Feyenoord al 113 jaar een begrip is in Rotterdam, had het afgelopen jaar een nare periode achter de rug. Het ging minder met Feyenoord, niet alleen financieel, maar ook de prestaties liepen terug en de fans moraal was extreem laag vanwege de heftige maatregelen die golden in de voetballerij. Want hoe kan je nou het beste van jezelf geven in een leeg stadion?

Voor het eerst opent Feyenoord haar deuren voor de camera’s

De makers van Dat Ene Woord kregen onbeperkte toegang tot de trainingen, de kleedkamer en de besprekingen van Dick Advocaat. Daarmee kwamen ze met hun camera’s verder dan enig andere crew voor hen. Voor deze documentaire mochten de camera’s niet mee naar binnen en moest je het doen met interviews, beelden van het veld en de trainingen. Maar Dat Ene Woord gaat dus verder en toont een uniek stukje insight in een van de oudste en meest bijzondere clubs van Nederland. Het is voor het eerst dat Disney+ een documentaire over een voetbalclub aan het aanbod toevoegt.

Een grote rol voor Berghuis

Hij mag misschien vertrokken zijn naar de grote concurrent, maar Steven Berghuis speelt nog steeds een grote rol in de documentaire. Als aanvoerder van het team staat hij in het bewuste seizoen continu in het middelpunt van de aandacht. Zijn adviezen en raad vormen een rode draad door de film. Het is dus des te pijnlijker dat hij zo recent dus naar Ajax is overgestapt. Berghuis krijgt van sommige supporters nu allemaal leuzen naar zijn hoofd geslingerd. Ook was zijn naam te zien op een afschuwelijk spandoek, waar zelfs Feyenoord maar officieel afstand van heeft gedaan. De opmerkingen gaan soms ver, maar de pijn zit bij Feyenoorders dan ook diep. Al is de grote rol van Berghuis dan ook het enige minpuntje aan de documentaire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Feyenoord Rotterdam (@feyenoord)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.