Schokkend: ondergoed van Maan de Steenwinkel hangt boven bed Tony Junior

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige mensen bewaren een klein aandenken aan hun ex, zoals een oude foto of een paar oorbellen. Tony Junior pakt het groter aan en hangt het ondergoed van Maan boven zijn bed!

Je hoort het goed, Tony Junior heeft het slipje van Maan de Steenwinkel boven zijn bed hangen. Als een soort good luck charm is het ondergoed van Maan het eerste wat Tony ziet als hij opstaat en het laatste wat hij ziet voor hij zijn bed in duikt. Op zich is een aandenken aan je ex-vriendin lief om te bewaren, maar dit hinkt toch wel tegen het bizarre aan. Maan is daarom ook begrijpelijk niet heel blij met de onthulling.

Lees ook: Maan de Steenwinkel verbaast volgers met nieuwe look op foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De ingelijste string van Maan

Jazeker, hij hangt er echt. Tony kan hem nog heel trots aanwijzen ook. De ingelijste strip van Maan de Steenwinkel die boven het bed van de dj hangt maakt nogal wat los bij mensen. Voornamelijk bij Maan zelf. Die is niet bepaald blij met de onthulling van haar voormalig vriendje. “ze is een beetje gepikeerd” vertelt Tony later op Twitch. Niet heel gek ook als je iemand anders zijn vuile was de wereld in gooit, letterlijk in dit geval. Maan probeerde hem nog te bellen over het nieuws, maar Tony houdt zich een beetje afzijdig. Hij kan er niet zoveel meer aan doen. Hij grapt daarna wel nog: Ze huilt maar ze lacht.

Art Rooijakkers is in zijn nopjes met de onthulling

Maan is misschien niet zo blij met het nieuws, maar Art Rooijakkers is in zijn nopjes met de onthulling. Hij bezocht Tony voor zijn programma Rooijakkers over de vloer. Toen Art de string boven het bed van de dj zag hangen, voelde hij natuurlijk al televisie goud aankomen. Hij begon gelijk door te vragen over de bijzondere decoratie die Tony bezit. Eerst vindt Tony het toch wel een tikkeltje persoonlijk, maar na wat aandringen van Art onthult hij toch van wie het slipje is, namelijk van Maan, met wie Tony tot 2019 een relatie had. “Toen we uit elkaar gingen, had zij ooit dat broekje voor mij gekocht omdat we samen een liedje hadden: ‘Ik geef je een roosje mijn roosje’. Toen had ze die gekocht omdat daar een roosje op staat. Ze had die aangedaan voor de laatste keer. Toen zei ik: ‘Ik wil hem houden.” Wat is Tony toch ook een ouderwetse romanticus. Art vond het allemaal prachtig. Die kon zijn geluk niet op met de gedachte aan de torenhoge kijkcijfers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Art Rooijakkers (@artrooijakkers)

Hoe zit het met de toekomstige mevrouw Tony Junior?

Nu bekend is dat Tony Junior de string van zangeres Maan ingelijst op de muur in zijn slaapkamer heeft hangen, is het natuurlijk de vraag wat dat betekent voor zijn toekomstige relaties. De meeste vrouwen kijken namelijk liever niet elke avond naar het ondergoed dat de ex van hun vriendje droeg tijdens de laatste keer samen. De toekomstige vriendinnen van Tony hoeven zich echter geen zorgen te maken. Hij haalt het namelijk weg als hij een keer in een relatie komt. Tot die tijd blijft het slipje echter hangen, hoe boos Maan ook wordt. Wat dat betreft had de zangeres gelijk: Niks Is Heilig. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft.