Schokkend: Marc Overmars betastte Ajax-spelers in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marc Overmars is alweer even aan de slag in Antwerpen, maar bij Ajax zijn ze nog lang niet klaar met de handtastelijke coach.

Het is nu aan het licht gekomen dat niet alleen personeel bij Ajax, maar ook vrouwelijke spelers door de oud technisch directeur van Ajax zijn belaagd. Voetbalsters van Ajax Vrouwen zijn, volgens drie oud speelsters, regelmatig lastig gevallen door Marc, die zijn handen niet thuis kon houden. En dat doet nu, maanden na de eerste berichten rondom Marc Overmars, de discussie weer nieuw leven inblazen.

Lees ook: Wat: Viespeuk Marc Overmars vindt nieuw slachtoffer in België

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AD Sportwereld (@adsportwereld)

Even samen met Marc Overmars naar de ‘fysio’

Een van de voetbalsters zou door Marc in de fysioruimte betast zijn. Dat werd door Marc als grapje gezien, maar de rest kon er niet zo hard om lachen. Marc zou zich wel vaker in de fysioruimte hebben begeven, terwijl hij daar eigenlijk helemaal niks te zoeken had. Daarbij liggen de vrouwen daar regelmatig zonder kleren aan op tafel, dus even naar binnen lopen kan natuurlijk niet. Er is een andere speelster die zich de gebeurtenissen in de fysioruimte ook kan herinneren. Maar er zijn ook genoeg vrouwen die het voorval niet kennen of slechts als gerucht. En aangezien Marc nog niet heeft gereageerd is het moeilijk om te zeggen of alles inderdaad zo gebeurd is. Maar gezien de reputatie van Marc, zit die kans er zomaar in. De algehele indruk van Marc Overmars bij de vrouwen was in ieder geval dat hij niet bepaald professioneel was. Zo flirtte hij regelmatig met de spelers, terwijl hij wel gewoon de grote baas was.

Marc Overspel ging flink de fout in bij Ajax

Marc kunnen ze tegenwoordig beter Overspel noemen in plaats van Overmars. Na het sturen van foto’s naar een klein elftal aan vrouwen moest de oud technisch directeur toch echt zijn voetbalschoenen aan de muur hangen. Maar niet voor lang. Want hoewel het er niet best uit zag voor Marc, mocht hij na twee maanden al weer aan de slag bij een nieuwe club in Antwerpen. En daar beloofde Marc natuurlijk dat het nooit meer zou gebeuren en dat hij had geleerd van zijn fouten.

Lees ook: Schokkend: Marc Overmars stuurde foto’s naar heel elftal

Ajax en Royal Antwerp houden wijs hun mond over nieuwe beschuldigingen

Zowel Marc zelf, als zijn voormalig en nieuwe club, willen over de nieuwe beschuldigingen eigenlijk helemaal niks kwijt. Via woordvoerders laten Marc, het bestuur van Ajax en Royal Antwerp FC weten niet te willen reageren op de hele zaak. Het is voor het eerst dat er ook oud-speelsters met verhalen over Marc naar buiten komen. Maar dat weerhoudt de clubs er niet van om flink hun mond te houden. Het gezegde “laten we het bij voetbal houden” lijkt hier sterk aanwezig. Zo komt Marc er weer met een sisser vanaf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!