Schokkend: Kelly Piquet heeft groot deel salaris Max Verstappen al uitgegeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft het goed voor elkaar met zijn nieuwe salaris en zijn vriendin Kelly maakt daar graag gebruik van. 

Max Verstappen gaat 50 miljoen per jaar verdienen en dat is natuurlijk geen onbenullig bedrag. Maar hij moet wel uitkijken dat hij het niet allemaal moet uitgeven aan de sieraden van zijn vriendin. Kelly Piquet neemt namelijk alvast een voorschot op Max zijn nieuwe loon met haar fonkelnieuwe sieraden. Die laat ze ook vol trots zien op Instagram. Voor Max is het iets minder, die ziet al zij harde werk verdwijnen in kettinkjes en armbandjes. Maar hij krijgt er wel een gelukkige vriendin voor terug. En dat is natuurlijk ook al een hoop waard.

Lees ook: Max Verstappen krijgt nieuw salaris: 33.557.047 blikjes Red Bull per jaar

Kelly denkt wel aan Max met foto van mooi geschenk

Ze geeft misschien net iets te rap geld uit, maar het is voor een goed doel. Kelly heeft namelijk sieraden gekocht met de initialen van Max erin verwerkt. En dat is nou weer een ontzettend romantisch gebaar. Kelly is dus eigenlijk heel erg goed bezig. Met het kettinkje kan Kelly gelijk laten zien wie haar vriend is en hoe trots ze op hem is. En dat kan Max natuurlijk alleen maar leuk vinden. Het koppel is al lange tijd bij elkaar, omdat ze goed aanvoelen wat de ander leuk vindt en behoefte aan heeft. Kelly had de ketting dus waarschijnlijk niet gekocht als Max het niet leuk had gevonden. Dus je kan er vanuit gaan dat Max ook enorm blij is met dit lieve cadeautje van zijn vriendin.

Is het kettinkje een goedmaker voor de rest van de spullen die Kelly kocht?

Maar Kelly is niet gestopt bij het leuke kettinkje. Voor zichzelf heeft ze ook nog een aantal mooie sieraden gehaald waar ze straks mee kan rondlopen. Misschien dat het kettinkje wel een goedmaker is voor Max, omdat er nu zoveel geld aan sieraden is opgegaan. De sieraden zullen ongetwijfeld prachtig staan op het van Kelly, maar daar kan de hele wereld dus straks van genieten. Het is dus niet speciaal een cadeautje voor Max in dat opzicht. Dat vindt Max dan wel weer jammer.
Op deze foto zie je waarom Kelly zoveel sieraden nodig heeft

Kelly ziet er met al die sieraden wel heel knap uit. Dat kan je zien op deze foto’s, waar ze model staat voor een sieradenmerk. Misschien dat Kelly tijdens de shoot wel geïnspireerd is geraakt. Nadat ze klaar was met het maken van foto’s, moest ze simpelweg gewoon zelf een hele berg aan sieraden bemachtigen. Kelly wil er natuurlijk wel altijd op haar best uit zien voor haar lieve vriendje Max. En daar heeft ze soms wat hulp bij nodig, bijvoorbeeld in de vorm van mooie sieraden. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er ook wel echt geweldig uit. Misschien komt dat niet direct door alle accessoires die ze draagt, maar het helpt wel mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...