Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: NOS

Ali B heeft met nóg meer meiden verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

De rechtszaak van Ali B is gisteren, op 12 juni begonnen. Nu is het vandaag 13 juni en is zojuist bekend geworden dat de zaak langer gaat duren dan gedacht. Hoewel het einde dichtbij komt is er opeens een nieuwe getuige naar voren gestapt, waardoor het dus toch even wat langer gaat duren allemaal! Er zijn dus veel meer meiden die Ali B van zijn slechte kant hebben gezien.

Getuige tegen Ali B vertelt wie nog meer slecht is behandeld door de zanger

Er is bekend gemaakt dat er nog een nieuwe getuige naar voren is gekomen in de rechtszaak van Ali B. 12 juni, op de eerste dag van de zaak, hebben de andere slachtoffer al hun woord gedaan en vandaag zou er een beslissing moeten komen. Maar door de onverwachtse nieuwe getuige zal het besluit pas later plaatsvinden.

De nieuwe getuige laat weten dat ze zelf niks heeft meegemaakt, maar dat ze in 2018 in Heiloo een meisje heeft opgevangen. Die had laten weten dat ze was misbruikt door de rapper. Het meisje zat huilend bij een busstation en de getuige had haar een lift gegeven op haar fiets. Door de onverwachte getuige die naar voren is gekomen heeft Ali B nu verdenkingen van dat er wel 5 meiden slachtoffer zijn van de rapper.

Ali B

Rechtszaak van Ali B gaat langer door dan verwacht

Door de nieuwe bevindingen heeft de officier van Justitie geëist dat de nieuwe verklaring ook meegaat in het dossier tegen Ali B. Daar heeft de rechter dan ook akkoord op gegeven, daarom dat het ook wel de vraag is of er vandaag nog een strafeis gaat komen. Ookal staat het op de agenda van vandaag, 13 juni zal het wel eens kunnen gebeuren dat de rechtszaak nog wat langer door zal moeten gaan.

De nieuwe getuige wordt pas om 13.00 uur gehoord door de rechter en alles wat nog gaande was in de rechtszaak wordt geschorst, zodat beide partijen zich goed kunnen voorbereiden zodat de zaak daarna inhoudelijk weer verder kan gaan.

Ali B heeft ook gereageerd op wat er opeens allemaal gaande is en laat weten dat hij in de zaal emotioneel is en erg moe is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.