Schittert Meghan Markle binnenkort in deze series?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Meghan Markle deze week (tijdelijk) naar Canada is verhuisd met zoontje Archie wisten we. Wat we echter nog niet wisten is dat er voor deze koninklijke brunette wellicht nóg een verhuizing aan zit te komen. Die naar medialand, welteverstaan. Zouden onze gebeden dan eindelijk gehoord zijn? Kunnen we ons binnenkort gewoon weer verkneukelen om Meghan op ons beeldscherm te zien? 

Hetgeen dat ons dit sprankeltje hoop geeft, is het nieuws dat Meghan deze week een deal heeft gesloten met Disney. Tot ons grote verdriet draait het hier niet om een ‘nieuwste Disney sterretje’-deal, maar om wat voice-over-werk. Maar, aangezien ons glas natuurlijk altijd halfvol (of liever tot de nok toe gevuld) is, zien we dit nieuwtje als een mogelijke start voor iets veeul, veeeul groters: Meghans comeback als actrice.

Aangezien wij, en jij ook, er natuurlijk persoonlijk belang bij hebben dat Meghan terugkeert op de beeldbuis, bedachten we alvast een aantal zéér interessante acteeropties voor de Hertogin van Sussex.

Meghans comeback als sexy advocate

Oké, we trappen natuurlijk af met de meest voor de hand liggende optie: Suits. Zoals alle Meghan fans onder ons wel zullen weten, dankt de actrice/prinses/het slachtoffer van de Engelse pers haar bekendheid aan deze advocatenserie. Een terugkeer van Meghans karakter ‘Rachel Zane’ zou zo’n slecht idee nog niet zijn. Wat zeggen we? Het zou een top idee zijn! En wel op drie redenen: strakke advocatenjurkjes, strakke advocatenjurkjes en eh hadden we strakke advocatenjurkjes al genoemd?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle_official) op

Mocht het nou zo zijn dat jij niet helemaal into the sexy advocates bent (we gaan er niet van uit, maar oké), dan adviseren we je om Suits alsnog te kijken. Er spelen namelijk ook dames in van een andere beroepstak: secretaresses. Neem maar eens een kijkje naar ‘secretaresse’ Donna.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door + ❣️ (@donnaxharvey) op

Meghan als gloednieuwe ijsprinses

Van sexy advocates en secretaresses naar iets totaal anders: ijsprinsessen. Na het succes van kinderfilms Frozen 1 en Frozen 2 kunnen we er dan ook niet omheen: er zal ook wel een derde film komen. Disney is tenslotte een meester in de kunst die zich ‘uitmelken’ noemt. Ze zijn er zelfs nog beter in dan Mental Theo en Charly Lownoise. Ja precies, dat zegt al genoeg.

Om het derde deel ook een beetje dragelijk te maken voor de papa’s, is Meghan Markle dé perfecte oplossing. Meghan Markle die de rol van ijsprinses op zich neemt, is bovendien niet meer dan logisch. Ze is getrouwd met een prins én ze woont in diepvriesland Canada. Een deal met Disney heeft ze bovendien al. Need we say more?

Meghan Markle, die Meghan Markle speelt

Last but zeker not least hebben we daar optie 3: Meghan, die Meghan speelt. Nu horen we je al denken: eh wat? Het zit zo: toeval heeft dat Netflix een megapopulaire serie produceert, die 100% in het teken staat van het leven van de Britse royals. We hebben het natuurlijk over de hitserie The Crown. 

En ja, aangezien de serie geen enkel koninklijk schandaal aan zich voorbij laat gaan, mag het hele Harry & Meghan gebeuren natuurlijk ook niet ontbreken. Wellicht dat we mevrouw Markle over een aantal seizoenen zien schitteren terwijl ze haar eigen rol vertolkt? Het zou mooi zijn. Want ja, netflixen zonder Meghan is toch wel een beetje als de Queen zonder handtasje en haar permanentje. We zullen er nooit aan kunnen wennen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten