Schittert Meghan Markle binnenkort in deze series?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Meghan Markle deze week (tijdelijk) naar Canada is verhuisd met zoontje Archie wisten we. Wat we echter nog niet wisten is dat er voor deze koninklijke brunette wellicht nóg een verhuizing aan zit te komen. Die naar medialand, welteverstaan. Zouden onze gebeden dan eindelijk gehoord zijn? Kunnen we ons binnenkort gewoon weer verkneukelen om Meghan op ons beeldscherm te zien? 

Hetgeen dat ons dit sprankeltje hoop geeft, is het nieuws dat Meghan deze week een deal heeft gesloten met Disney. Tot ons grote verdriet draait het hier niet om een ‘nieuwste Disney sterretje’-deal, maar om wat voice-over-werk. Maar, aangezien ons glas natuurlijk altijd halfvol (of liever tot de nok toe gevuld) is, zien we dit nieuwtje als een mogelijke start voor iets veeul, veeeul groters: Meghans comeback als actrice.

Aangezien wij, en jij ook, er natuurlijk persoonlijk belang bij hebben dat Meghan terugkeert op de beeldbuis, bedachten we alvast een aantal zéér interessante acteeropties voor de Hertogin van Sussex.

Meghans comeback als advocate

Oké, we trappen natuurlijk af met de meest voor de hand liggende optie: Suits. Zoals alle Meghan fans onder ons wel zullen weten, dankt de actrice/prinses/het slachtoffer van de Engelse pers haar bekendheid aan deze advocatenserie. Een terugkeer van Meghans karakter ‘Rachel Zane’ zou zo’n slecht idee nog niet zijn. Wat zeggen we? Het zou een top idee zijn! En wel op drie redenen: strakke advocatenjurkjes, strakke advocatenjurkjes en eh hadden we strakke advocatenjurkjes al genoemd?!

Mocht het nou zo zijn dat jij niet helemaal into the advocates bent (we gaan er niet van uit, maar oké), dan adviseren we je om Suits alsnog te kijken. Er spelen namelijk ook dames in van een andere beroepstak: secretaresses. Neem maar eens een kijkje naar ‘secretaresse’ Donna.

Meghan als gloednieuwe ijsprinses

Van advocates en secretaresses naar iets totaal anders: ijsprinsessen. Na het succes van kinderfilms Frozen 1 en Frozen 2 kunnen we er dan ook niet omheen: er zal ook wel een derde film komen. Disney is tenslotte een meester in de kunst die zich ‘uitmelken’ noemt. Ze zijn er zelfs nog beter in dan Mental Theo en Charly Lownoise. Ja precies, dat zegt al genoeg.

Om het derde deel ook een beetje dragelijk te maken voor de papa’s, is Meghan Markle dé perfecte oplossing. Meghan Markle die de rol van ijsprinses op zich neemt, is bovendien niet meer dan logisch. Ze is getrouwd met een prins én ze woont in diepvriesland Canada. Een deal met Disney heeft ze bovendien al. Need we say more?

Meghan Markle, die Meghan Markle speelt

Last but zeker not least hebben we daar optie 3: Meghan, die Meghan speelt. Nu horen we je al denken: eh wat? Het zit zo: toeval heeft dat Netflix een megapopulaire serie produceert, die 100% in het teken staat van het leven van de Britse royals. We hebben het natuurlijk over de hitserie The Crown. 

En ja, aangezien de serie geen enkel koninklijk schandaal aan zich voorbij laat gaan, mag het hele Harry & Meghan gebeuren natuurlijk ook niet ontbreken. Wellicht dat we mevrouw Markle over een aantal seizoenen zien schitteren terwijl ze haar eigen rol vertolkt? Het zou mooi zijn. Want ja, netflixen zonder Meghan is toch wel een beetje als de Queen zonder handtasje en haar permanentje. We zullen er nooit aan kunnen wennen.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.