Schaatssters Pien Hersman en Robin Groot doen Joy Beune groot plezier langs de weg (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune wordt enorm gesteund door haar lieve schaatsvriendinnetjes. Robin Groot en Pien Hersman staan voor haar klaar. 

Het is altijd mooi om te zien hoe sporters elkaar steunen, en dat was onlangs ook het geval bij schaatssters Pien Hersman en Robin Groot. De twee toonden hun vriendschap op hartverwarmende wijze door langs de weg te staan en bemoedigende woordjes te roepen naar hun collega en vriendin Joy Beune, die op de fiets voorbij kwam. Bekijk de video hier!

Joy Beune schiet voorbij op de fiets

In een recente video, die viraal is gegaan op sociale media, is te zien hoe Pien en Robin met grote glimlachen en enthousiaste kreten Joy aanmoedigen terwijl ze langsfietst. Het is duidelijk dat deze steun een groot plezier was voor Joy, die zichtbaar geniet van de aanmoediging van haar schaatsvriendinnen. Bekijk hier nog meer beelden!

Joy Beune voelt zich enorm gewaardeerd door Pien Hersman en Robin Groot

Dit soort momenten zijn enorm waardevol voor de sporters, omdat ze nu precies weten hoeveel ze aan elkaar hebben. Je ziet meteen dat de schaatssters van Nederland elkaar steunen door dik en dun. Het is een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk kameraadschap en teamgeest zijn, zelfs in een sport die vaak als individueel wordt gezien. De video heeft al veel positieve reacties gekregen van fans en volgers. Deze hartverwarmende actie toont aan dat kleine gebaren een grote impact kunnen hebben. Joy Beune zal de lieve actie van haar schaatsende vriendinnetjes in ieder geval niet snel vergeten op deze manier. Dat zal haar nog wel even bij blijven de komende tijd.

Meer zien van deze leuke dames? Kijk op Instagram

Als je nou meer wil zien van de schaatssters, dan moet je even naar Instagram toe. Daar hebben Pien Hersman, Robin Groot en Joy Beune de leukste foto’s voor hun volgers klaarstaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!