Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Robin Groot heeft heerlijke beelden geplaatst op haar Instagram story. Ze had aangegeven dat ze vragen van haar volgers en fans zou beantwoorden. Hierbij vroeg een fan wie de favoriete schaatser is van Robin. Hierbij liet ze weten dat haar collega’s Pien Hersman, Joy Beune en Michelle de Jong allemaal haar favoriete schaatssters zijn. Zij zitten namelijk bij elkaar in het team, en zijn daarnaast ook nog eens goede vriendinnen van elkaar. Ook laat ze hierbij een prachtige foto zien, waarin de vier knappe schaatssters aan het poseren zijn op het strand. Op de foto zien we de knappe dames allemaal in heerlijke korte rokjes en topjes. Robin verwent dus ook haar mannelijke volgers even flink.

Wil jij de foto zelf ook even bewonderen? Bekijk deze dan hieronder!

Robin Groot

Team Iko heeft de mooiste schaatssters van Nederland

Robin, Joy, Pien en Michelle zitten dus allemaal in hetzelfde schaatsteam. Team Iko weet ze wel uit te kiezen. Naast dat ze natuurlijk gewoon goede schaatssters zijn, zijn het ook allemaal ontzettend knappe dames. Robin vindt het erg leuk dat ze bij deze knappe dames in het team zit. Ze hebben een goede band opgebouwd en zijn goede vriendinnen geworden van elkaar. Ze laat dan ook weten dat ze elkaar goed helpen en natuurlijk ook af en toe een beetje uitdagen op de trainingen.

Meer zien van de knappe schaatssters doe je op Instagram

Kan jij niet genoeg krijgen van deze knappe schaatssters? Neem dan zeker even snel een kijkje op de Instagrampagina’s van deze prachtige dames. Ze plaatsen allemaal natuurlijk de meest mooie foto’s van zichzelf in die heerlijke strakke schaatspakjes. Hierdoor zijn de heerlijke rondingen van deze dames altijd goed te bewonderen. Ook geven ze je allemaal een kijkje in hun privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de pagina van Robin Groot, Pien Hersman, Joy Beune en natuurlijk die van Michelle de Jong. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.