Schaatsster Robin Groot houdt het nauwelijks droog tijdens wiebelig ritje met flinke staaf in haar hand (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Robin Groot is goed op het ijs, maar hoe is ze op gesmolten ijs? De knappe blondine riskeert een nat pak tijdens een uitje met haar team…

Prachtige schaatsster Robin Groot weet iedereen te verassen met een kunstje op het water! In de video die ze heeft gebruikt ze een flinke peddel om overeind te blijven op een SUP-plankje. Als dat maar goed gaat…

Robin Groot valt bijna in het water tijdens SUP-avontuurtje met schaatsploeg

De beeldschone schaatsster Robin Groot is blijkbaar een grote fan van buitenactiviteiten. Ze is namelijk samen met haar schaatsteam een leuke maar spannende activiteit aan het doen. We zien namelijk dat de blondine in Zwolle op een Sup staat midden in het water! In de gedeelde beelden die we zien van Robin kunnen we zien dat Robin erg veel aan het strijden is! Ze denkt zelf dat ze elk moment in het water zal belanden en vraagt door middel van een Poll aan haar volgers of ze droog is gebleven of dat ze helemaal kletsnat is geworden.

Meeste fans van de schaatsster geloven niet in haar en denken dat ze kletsnat is geworden! Wat heeft Robin toch leuke volgers. Wel zien we ook in de beelden nog hoe prachtig de schaatsster is, ze draagt namelijk tijdens het suppen een heerlijk strak broekje met klein en strak topje. Ze weet wel hoe ze haar fans goed kan verwennen met deze beelden!

Klik hier om zelf het filmpje te bekijken en bekijk hieronder een foto van Robin!

Schaatsster Robin Groot houdt het nauwelijks droog tijdens wiebelig ritje met flinke staaf

Meer zien van Robin Groot? Dat kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van de schaatsster Robin Groot kan je nog veel meer leuke foto’s en video’s bekijken. Ook op haar story zet ze graag leuke beelden van wat ze allemaal doet in haar vrije tijd en geeft ze je een update wanneer er weer een prachtige foto op haar kanaal staat. Dan zien we vooral de blondine die aan het trainen is of wanneer ze tussendoor een leuke selfie heeft gemaakt. Ook krijg je eens in de zoveel tijd leuke vakantiefoto’s te zien. Het is het dus zeker waard om snel een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.