Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Schaatsster Pien Hersman is buiten het drukke trainingsschema vaak met haar beste vriendinnen. Ook deze keer zit ze weer op de bank bij Robin Groot. Volgers waren op de Instagram van Robin erg scherp en zagen dat ze nog pepernoten thuis had liggen. Pien kwam gelijk in actie en kwam smeken om deze noten van haar vriendin en collega. Met succes, want op de foto staat ze heel blij met de noten in haar hand.

Dit wil je echt zien, dus bekijk de foto hieronder!

Pien smeekt om noten

Pien Hersman maakt zich klaar voor het schaatsseizoen

Onze mooie Pien Hersman is alweer een flinke tijd volop aan het trainen voor het nieuwe seizoen. Na een goede vakantie, waar ze veel leuke dingen heeft gedaan, is het nu toch echt weer tijd om fit te worden. En dat lijkt wel te lukken als we de updates in de gaten houden op Instagram. Hopelijk kan de 20-jarige dit seizoen weer laten zien hoe goed ze is en misschien wel prijzen pakken. Ook haar echte fans zijn weer blij haar aan de slag te zien en hebben veel zin om haar weer wedstrijden te zien schaatsen.

Meer zien van Pien Hersman? Dat kan op Instagram

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig update foto’s van haar trainingen of misschien wel als ze een wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Wil je nou meer zien van Robin Groot? Neem dan ook een kijkje op haar Instagrampagina! Ook zij plaatst genoeg leuke foto’s en updates!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.