Schaatsster Pien Hersman loopt achter meerdere jongens aan met ontbloot bovenlichaam (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Pien Hersman rent achter een stel jongens aan zonder enige bedekking. Dit wil je echt niet missen!

Pien Hersman is lekker aan het trainen voor het nieuwe seizoen. Dit wilt ze ook wel duidelijk laten weten aan haar volgers op Instagram. Iedere dag komen er genoeg filmpjes online waarin ze hard bezig is. Zoals deze keer met een paar teamgenoten. Ze zijn een sprintoefening aan het doen, waarbij Pien helaas achteraan loopt. De mooie schaatsster rent achter de jongens aan die geen shirt aan hebben en probeert zo bij te blijven. Toch komt ze nog aardig in de buurt. Dit is een niet te missen video, dus kijk hem snel.

Bekijk de video nu hier!

Pien Hersman aan training

Pien Hersman moet fit zijn voor alle schaatswedstrijden

Schaatsster Pien Hersman doet in de voorbereiding veel aan wielrennen om goed fit te worden en natuurlijk ook om fit te blijven. Ook is ze veel in de sportschool bezig met haar teamgenoten. Het seizoen komt eraan en er komen genoeg toernooien aan waar ze zal moeten schitteren voor een goed resultaat. Sinds het tekenen van een 3-jarig contract op 19-jarige leeftijd voor team IKO, is ze flink vooruit gegaan. Ze zal in haar nog jonge carrière veel laten zien aan iedereen. Robin Groot, Joy Beune en Michelle de Jong zijn haar beste vriendinnen, waarmee ze hard traint en zich goed wilt klaarmaken voor wat er komen gaat!

Meer zien van Pien Hersman?

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates van haar trainingen of misschien wel als ze een wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...