Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!

Pien Hersman wilde er even wat beter uitzien en lekkerder in het schaatspak zitten, dus had ze voor het eerst even een laserbehandeling ingepland. Het doel hiervan is dat het haargroei stopt op die plekken en dat je dus niet meer hoeft te scheren. Hierbij werd ze door een transparante vloeistof lekker ingesmeerd voor het laseren en dat liet ze ons zien op het verhaal van haar Instagramkanaal. Deze unieke beelden zijn wel leuk om te bekijken want dit zie je niet elke dag van de brunette. Verder zijn er nog wat leuke foto’s van haarzelf geplaatst en met haar teamgenoten en staf. Ze zit goed in de voorbereiding voor het aankomende schaatsseizoen!

Bekijk het laseren hier en de leuke instagramfoto’s hier!

Pien Hersman strand

Pien Hersman moet fit zijn voor alle schaatswedstrijden

Schaatsster Pien Hersman doet in de voorbereiding veel aan wielrennen om goed fit te worden en natuurlijk ook om fit te blijven. Ook is ze veel in de sportschool bezig met haar teamgenoten. Er komen genoeg toernooien aan waar ze zal moeten schitteren voor een goed resultaat. Sinds het tekenen van een 3-jarig contract op 19-jarige leeftijd voor team IKO, is ze met grote stappen vooruit gegaan. Ze zal in haar nog net begonnen carrière veel laten zien aan iedereen. Samen met Robin Groot, Joy Beune en Michelle de Jong, haar beste vriendinnen, traint ze hard en wilt ze zich goed klaarmaken voor wat er komen gaat!

Meer zien van Pien Hersman?

Wil je nou meer zien en alles op de voet volgen van Pien Hersman? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates van haar trainingen of misschien wel als ze een wedstrijd heeft gehad. De brunette plaatst ook leuke filmpjes en kiekjes met haar vriendinnen. En af en toe komt er nog iets leuks van een vakantie voorbij. Het is het in ieder geval zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!