Schaatsster Pien Hersman laat per ongeluk haar bedpartner zien op slaapkamerselfie (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hermans laat normaal gesproken niet zien met wie ze het bed deelt. Bij het plaatsen van een slaapkamerselfie lette ze toch niet zo goed op en kunnen we een glimp vangen van haar bedpartner.

Pien Hersman is normaal gesproken druk bezig met trainen voor haar carrière als schaatsster. Haar liefdesleven staat daarom op een wat lager pitje waardoor Hersman zelfs met haar knappe uiterlijk nog vrijgezel is. Van haar liefdesleven krijgen we daarom maar weinig mee. Toch kunnen we in een recente foto die Hersman plaatste een glimp vangen van haar meest recente bedpartner. Je kunt de foto hieronder zelf bekijken.

Pien Hersman

Op die foto kunnen we zien dat de schaatsster zich nog steeds volledig focust op haar sport. De bedpartner op de foto is namelijk haar teddybeer! Als single vrouw kan het ’s nachts wel eens eenzaam worden. Dan is het toch fijn om een knuffel te hebben waar je tegenaan kunt kruipen.

Geen vakantie voor Pien Hersman

Waar voor veel mensen de zomervakantie begint, is Pien Hersman nog druk aan het werk. Hersman is alweer volop aan het trainen voor het nieuwe schaatsseizoen. Ze plaatst de afgelopen tijd veel video’s en foto’s waarin de zien is dat de schaatsster hard aan het trainen is. Als professioneel sporter is het natuurlijk belangrijk om in vorm te blijven en dat lukt Hersman wel. De schaatsster zorgt duidelijk goed voor zichzelf en ziet er dan ook erg goed uit. In het nieuwe seizoen wil ze natuurlijk op haar best zijn en misschien zelfs wat prijzen pakken.

Meer zien van Pien Hersman op Instagram

Pien Hersman is nog single en daarom is het extra leuk om haar foto’s eens te bewonderen. De schaatsster is ondanks haar drukke leven erg actief op Instagram en plaatst regelmatig foto’s. Klik hier om op haar Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...