Schaatsster Pien Hersman grijpt knappe ploeggenote bij haar welgevormde kadetjes (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman wordt onverwachts besprongen door een mooie dame. Geen wonder dat ze meteen weet waar ze haar handen kwijt kan!

Schaatsster Pien Hersman weet haar ploeggenote goed vast te pakken! In onderstaand filmpje zie je dat Pien ‘haar arrogantie is vergeten’ en vervolgens haar ploeggenote Robin Groot van de grond oppikt. Het is ook een erg leuk filmpje waardoor je meteen kunt zien hoe close de twee dames zijn. Alle volgers van de brunette kunnen de twee volledig bewonderen. Pien pakt haar ploeggenote Robin vast onder haar goedgevormde kadetjes, waardoor we perfect de vormen van Robin kunnen bewonderen. Of de twee méér dan vriendinnen zijn? Of botert het gewoon ontzettend goed tussen deze schaatskanjers?

Klik hier om zelf de video van Pien en Robin te bekijken!

Pien Hersman knalt uit topje

Pien Hersman is begonnen met trainen

Pien Hersman heeft laten weten dat het seizoen voor haar eindelijk weer is begonnen. Nu is ze samen met schaatsteam IKO weer volop bezig zodat ze weer helemaal fit is voor wanneer ze wedstrijden heeft. Zo kan ze daar weer volledig alles geven. Ze heeft wel gelukkig vakantie gehad en is zelfs een tijdje in Dubai geweest. Na alle vakantiefoto’s kunnen we langzaam aan wat meer foto’s en video’s verwachten van Pien in haar mooie schaatspakjes en van wanneer ze aan het trainen is. Vele fans van de brunette kunnen ook niet wachten om haar weer op het ijs te kunnen zien!

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de brunette vooral beelden van zichzelf in schaatspakjes. Hier zijn de perfecte vormen van Pien goed te bewonderen. Ook deelt ze steeds meer heerlijke foto’s van haar vakanties en vrije dagen. Ze houdt er dus wel van om haar volgers zo nu en dan ook even goed te verwennen. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!