Schaatsster Pien Hersman (19) laat zien wat er onder haar schaatspakje zit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman is een schaatsster met een hart van goud. En een mooie blonde coupe. En dat mis je als ze haar schaatspakje draagt. 

Wie haar alleen op de schaatsbaan in schaatspak ziet, mist een hoop! Als die strakke stof van haar hoofd gaat komt er namelijk een enorme bos met wonderschone blonde krullen tevoorschijn!

Pien Hersman heeft een ontzettend fijn gezicht om te zien

Je ziet haar misschien nog het meeste op het ijs, maar ook daarbuiten blijft Pien Hersman een mooie dame om te zien. Met haar stijlvolle blonde lokken weet ze ieder mannenhart sneller te doen kloppen. Maar normaal gesproken zie je die lokken niet. Die blijven verborgen onder een laagje stof tijdens de wedstrijden. Het is dus het leukste om naar Pien te kijken als ze niet langer op het ijs staat. Dan is de stof niet meer zo’n probleem en kan je van alles bij haar zien. Haar mooie lokken zijn sowieso een mooi zicht. Het zorgt in ieder geval voor een flinke hoeveelheid warme foto’s op haar Instagram account. En die moet je natuurlijk even gezien hebben, anders is je dag verre van compleet.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman (19) geeft oogverblindend showtje weg in haar auto

Pien Hersman weet ook de juiste blik te geven op foto’s

Je hebt niet heel erg veel nodig om een mannenhart sneller te laten kloppen, maar Pien voldoet eigenlijk perfect aan alle vereisten. Zo heeft ze een strakke vorm, een vol stel lippen en een blik waarmee ze een ijsberg nog zou kunnen smelten. En gelukkig zet ze die dan ook regelmatig op de foto. Daarmee hoef je als fan van Pien namelijk je nooit te vervelen. Naar dit soort foto’s kan je moeiteloos uren staren. En dat maakt het ook zo leuk om Pien online te volgen. Want behalve al haar indrukwekkende schaatsprestaties, krijg je ook een flinke bak mee van haar privéleven. En daar horen dit soort plaatjes wel bij. Gelukkig maar, want inmiddels kunnen we bijna niet meer zonder al die mooie afbeeldingen van de blonde schaatsster.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien weet zichzelf ontzettend goed te presenteren aan de camera

De jonge schaatsster wordt steeds bekender onder het grotere publiek. En dat is niet zo raar. Met haar geweldige looks weet ze van iedereen de aandacht te trekken. De blondine weet als geen ander hoe ze de aandacht moet pakken van de mannen van Nederland. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk als vrouw op het internet. Maar Pien doet het op zo’n manier dat het niet te schreeuwerig overkomt Pien kan op een hele elegante manier de aandacht van haar volgers volledig vast weten te pakken. En ze laat hem dan ook niet meer los. De schaatsster heeft daar inmiddels genoeg ervaring mee. Elke foto die ze plaatst lijkt dan ook een hit te worden. Hopelijk houdt Pien Hersman de trend vast en blijft ze haar volgers verrassen met al die mooie kiekjes.

Pien Hersman heeft een bloeiend Instagram account

Natuurlijk zijn de plaatjes hierboven maar een kleine greep uit de foto’s van Pien die je online kan vinden. Op haar Instagram houdt ze de gemoederen flink bezig met al haar geweldige plaatjes.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!