Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Joy Beune verleidt volgers met onweerstaanbare kiekjes!

De schaatsster Joy Beune is even lekker op vakantie in de hoofdstad van Frankrijk! Het schaatsseizoen zit erop voor alle schaatsers, en ook Joy Beune trakteert zichzelf even goed door het er flink van te nemen op vakantie. Joy heeft voor de prachtige stad Parijs gekozen, en straalt helemaal van geluk! Maar de blondine is niet alleen op vakantie, haar vriend Kjeld Nuis is mee op haar avontuur. Het koppel vermaakt zich ontzettend goed als we kijken naar onderstaande foto’s! Naast de twee kiekjes van Joy samen met Kjeld heeft de blondine ook aan haar volgers gedacht. Joy Beune verwent hen namelijk met een aantal onweerstaanbare plaatjes van haarzelf. Natuurlijk pakt Joy meteen alle aandacht bij elke foto. Maar die karakteristieke stad op de achtergrond maakt de plaatjes helemaal compleet!

Lees ook: Foto: Joy Beune stelt haar twee beeldschone zussen aan je voor

Volgers van Joy Beune reageren vol positiviteit!

In de reacties van bovenstaande Instagram-post van Joy Beune is alleen maar positiviteit te lezen. Met haar grote bereik van 260.000 volgers op Instagram zou je denken dat er ook negatieve dingen of rare opmerkingen worden gezegd. Maar Joy heeft alleen maar trouwe volgers dat iets héél bijzonders is als je kijkt naar andere bekende personen die wel te maken maken hebben met negativiteit. In de reacties zie je veel hartjes, complimenten over het koppel dat ze ontzettend stralen en dat Joy deze vakantie volop heeft verdiend na een top schaatsseizoen. Dit moet er toch voor zorgen dat Joy nog extra van haar welverdiende vakantie kan genieten met al deze positiviteit! Wij gunnen net als haar volgers, Joy een ontzettend welverdiende en fijne vakantie toe waar ze flink van mag genieten!

Lees ook: Foto: Schaatsster Joy Beune ligt nauwelijks bedekt in bed

Opvallend feitje over Joy’s vakantiebestemming

Veel andere schaatssters hebben voor een zonnige vakantiebestemming gekozen. Zo was bijvoorbeeld Femke Kok op het Caribische eiland Curaçao. En de knappe Jutta Leerdam was in Tulum, Mexico. Beide dames hebben dus voor een bestemming gekozen waar de zekerheid op zon bijna gegarandeerd is. Althans waar ze weten dat er heerlijke tropische temperaturen zullen zijn, en hun koffer vol is ingepakt met badkleding en luchtige jurkjes! Joy daarentegen heeft de winterjas moeten meenemen om het enigszins aangenaam te hebben tijdens haar vakantie in Parijs. Waarom de blondine nu de keuze heeft gemaakt om naar Parijs te gaan zou een aantal redenen kunnen hebben! Wij denken dat Joy, de bestemming Parijs al langer op haar lijstje had staan. En dat ze het idee heerlijk vond om niet al te ver van huis op vakantie te gaan, en Parijs een stad is waar je een hele week prima kan vertoeven met alle bezienswaardigheden die er zijn! Natuurlijk niet te vergeten het méga lekker eten wat de Franse keuken allemaal te bieden heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.