Schaatsster Pien Hersman kruipt heel dicht tegen Joy Beune en knappe ploeggenotes aan (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman heeft even een lief moment gedeeld met haar mede-schaatssters. En dat ziet er wel heel erg intiem uit op die manier.

Pien Hersman, een van de stralende sterren in de schaatswereld, heeft onlangs hartverwarmende foto’s gedeeld van een gezellige trainingsdag met haar ploeggenotes Joy Beune, Robin Groot en Michelle de Jong. De foto’s, die een blik werpen op hun hechte band, tonen ook de diepe vriendschap die de dames met elkaar hebben.

Een Hecht Team Vol Energie bij de schaatssters

Het team van Pien Hersman staat bekend om hun sterke onderlinge band en de foto’s van deze trainingsdag bevestigen dat alleen maar. In de beelden zien we Joy innig verstrengeld met Pien, Robin en Michelle, wat een prachtig beeld geeft van hun samenzijn. De glimlachen op hun gezichten en de ontspannen lichaamstaal spreken boekdelen: dit team geniet van elkaars gezelschap, zowel op als naast het ijs.

Samen is het team van Pien Hersman sterker

De hechte band binnen het team is een belangrijke factor in hun succes. Door samen te trainen, elkaar te steunen en gezamenlijk uitdagingen te overwinnen, bouwen ze niet alleen aan hun schaatskunsten, maar ook aan hun teamspirit. De foto’s laten zien hoe ze elkaar omarmen, lachen en genieten van de momenten samen. Deze sterke vriendschap zorgt ervoor dat ze niet alleen als collega’s, maar als echte vriendinnen het ijs op stappen.

De hartverwarmende foto’s doen het goed bij de fans van Pien Hersman

De hartverwarmende foto’s van Pien Hersman en haar ploeggenotes tijdens hun trainingsdag worden ontzettend goed ontvangen door haar fans. Die zijn helemaal blij om  te zien dat de dames naast het ijs ook zo goed met elkaar om weten te gaan.

Meer zien van Pien en haar ploeggenotes?

Als je nou nog meer wil zien van Pien en haar ploeggenotes, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft de mooie dame nog veel meer beelden van haar en haar schaatsende vriendinnen staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!