Schaatsster Isabel Grevelt imponeert met kampioenschap én prachtige Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Knappe Isabel Grevelt laat zien wat ze in huis heeft met déze prachtige foto’s én een kampioenschap!

De knappe schaatsster Isabel Grevelt weet wel hoe ze de aandacht van haar fans moet trekken! Namelijk met prachtige Instagram foto’s én een kampioenschap. De 21-jarige schaatsster pakte op 25 februari de eerste plek bij de Nederlandse Kampioenschappen sprint. Ze won goud op de 1000 meter. Door deze knappe overwinning heeft ze het derde en laatste WK-ticket weten te bemachtigen. Het wereldkampioenschap zal plaatsvinden in Inzell. Dit is voor Isabel Grevelt het eerste kampioenschap sprint bij de senioren in haar carrière. Na afloop is ze dan ook erg trots en moet een traantje laten. Ook haar landgenoten Jutta Leerdam en Femke Kok zullen meedoen aan dit WK, zij hadden zich namelijk al eerder geplaatst voor het WK.

Isabel Grevelt

Isabel Grevelt is klaar voor de volgende stap

Isabel Grevelt geeft na afloop van de wedstrijd aan dat ze klaar is voor een nieuwe stap. Ze hoopt op aanbiedingen van commerciële ploegen. Ze rijdt nu nog voor Development team Fryslân, maar denkt zelf dat het nu wel tijd is om haar vleugels uit te slaan. Verder laat ze nog weten dat ze nog geen gesprekken heeft gehad met potentiële commerciële ploegen. Nadat ze gefinisht was, liet ze ook nog even een traantje gaan. Er kwam veel emotie bij haar los; ze liet weten erg trots te zijn op het behaalde WK-ticket.

Isabel Grevelt maakt fans wild met prachtige foto’s

Isabel Grevelt straalt niet alleen op de baan, maar zeker ook erbuiten. Ze maakt haar fans helemaal wild met prachtige foto’s op haar Instagramaccount. Wat is het toch met professionele Nederlandse schaatssters en hun schoonheid? Het lijkt een match made in heaven te zijn, denk bijvoorbeeld aan haar prachtige collega’s Jutta Leerdam, Pien Hersman en Femke Kok. Nu Isabel in de schaatswereld flink naam aan het maken is, verwachten wij dat haar Instagram ook flink zal groeien. En dat is natuurlijk niet heel gek, elke man die Isabel in haar strakke schaatspakjes ziet rijden, wil natuurlijk meer van haar zien!

Isabel Grevelt

Isabel Grevelt werkt hard aan perfecte vormen

Isabel Grevelt werkt hard aan haar perfecte schaatsster vormen. Dit is tijdens haar wedstrijden dan ook goed te zien. In haar strakke schaatspakjes weet ze alle blikken op zich te vestigen. Op haar Instagrampagina zien we dan ook een fitte Isabel die hard werkt voor het perfecte . Ze is vaak te vinden in de sportschool en houdt naast schaatsen ook van wielrennen. Mede hierdoor heeft ze haar prachtige benen en rondingen weten te verkrijgen. Niet alleen met haar , maar ook met haar prachtige ogen weet ze precies hoe ze je aan moet kijken. Ze heeft een verleidelijke blik waarmee ze je diep aankijkt. Welke man droomt nou niet van zo’n knappe dame die alles mee heeft?

Wil jij meer zien van de knappe Isabel Grevelt?

Wil jij nog meer prachtige foto’s zien van deze knappe jonge schaatsster? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina. Op haar pagina plaatst Isabel de mooiste foto’s in haar schaatspakjes en natuurlijk haar hete zomerfoto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.