Schaatsster Femke Kok geniet intens van harig vriendje op afgelegen bootje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok geniet van het mooie weer in Nederland. Op een boot duwt ze haar harige vriend tussen haar benen..

De Friese schaatsster Femke Kok geniet intens van haar vrije dagen. De meeste Friezen gaan bij mooi weer onmiddellijk de wateren op. Dit geldt ook voor de knappe schaatsster uit Nij Beets. Samen met haar harige vriendje knuffelt ze op een boot. Ze pakt het beestje stevig beet en laat zich fotograferen. Het lijkt erop dat Femke enkel een t-shirt draagt, waardoor haar benen alle zon kunnen oppakken.

Femke Kok laat haar kadetten flink uit haar broekje knallen

Enkele weken geleden was Femke Kok in het zonovergoten Mallorca. Met wie ze er was is echter onbekend. Natuurlijk betekenen vakanties in het buitenland dat er enorm veel foto’s worden gemaakt. Zo plaatste Femke een heerlijke foto op haar Instagram. In een lege winkelstraat poseert de knappe schaatsster als een topmodel. Femke draagt een kort broekje waarin haar achterbumper er werkelijk waar uitklapt. Het is een genot om te zien. Onder het broekje heeft ze een paar goudbruine benen die ook aan de verbeelding overlaten. Klik hier om de foto te zien!

Femke Kok vakantie

Meer zien van Femke Kok doe je op haar Instagram

Kan jij na al deze beelden nog steeds geen genoegen krijgen van de heerlijke schaatsster? Neem dan zeker nog even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de schaatsster van allerlei beelden. Tijdens het seizoen zien we Femke regelmatig voorbij komen in die heerlijke schaatspakjes, waarin haar afgetrainde goed te bewonderen is. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig kijkjes in haar privéleven. Hier zijn de vakantiefoto’s in haar topjes toch wel de favoriet zijn van haar volgers. Femke heeft er zeker geen problemen mee om haar volgers lekker te verwennen met haar beste beelden en doet dit dan ook regelmatig. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!