Schaatsster Antoinette de Jong laat je hunkeren naar de zomer in heerlijk strandpakje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Antoinette de Jong geeft ons een voorproefje op de zomer in haar heerlijke strandpakje. Dit is wel lekker om te zien, want we kunnen wel wat zon gebruiken.

Antoinette de Jong geeft wat hoop aan de fans. De hoop dat er weer eens lang zon komt in ons land. De laatste tijd is het natuurlijk heel afwisselend met regen en zon. Antoinette geeft ons deze hoop door een “verwachting tegen realiteit” foto te plaatsen. Hier zet ze een leuke foto in haar heerlijke strandpakje bij. Want nu is de verwachting natuurlijk dat we al lekker kunnen zonnen. Maar bij realiteit heeft ze een foto in de sneeuw met allerlei dikke kleding aan. Natuurlijk is met sneeuw een beetje overdreven, maar we snappen zeker dat ze ermee bedoelt dat het gewoon te slecht weer is voor deze tijd van het jaar.

Bekijk de foto hier zelf!

Antoinette de Jong picca

De loopbaan van Antoinette de Jong

Antoinette de Jong won in 2010 en 2011 het NK allround voor junioren. Door nog meer prijzen te pakken in deze twee jaar kwam ze in het Jong Oranje schaatsteam. In de aankomende paar jaar mocht ze meedoen aan NK’s en het EK. In 2013 reed ze ook al een 7,5 jaar oud wereldrecord uit de boeken. Ze was veelbelovend voor de toekomst. Antoinette plaatste zich eind dat jaar ook voor de Olympische Spelen. Ook won ze nog een wereldtitel junioren op 4 verschillende onderdelen. Het seizoen 2018/2019 begon bij het team van Jumbo. Hier pakte ze voor de 3e keer een wereldtitel op de 3000m. Hierna bij het EK allround won ze voor het eerst een individuele titel. Ondertussen gaat het nog steeds lekker en heeft ze dit jaar nog haar 5e wereldtitel gepakt en zichzelf geplaatst voor nog een WK allround.

Meer zien van Antoinette de Jong

Wil je nou meer zien van onze mooie schaatsster Antoinette de Jong? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...