Schaars geklede Emma Heesters is enorm aan het groeien op bepaalde plekken (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters is voor velen al de perfecte droomvrouw, maar wordt alsmaar mooier. Ze is ook aan het groeien op de juiste plekken!

Onze blonde zangeres Emma Heesters is een ware droomvrouw. Ze voldoet voor velen aan alle eisen en meer om de perfecte vrouw te zijn. Ze is blond, heeft prachtige vormen en kan natuurlijk goed zingen. Degene die dachten dat Emma niet nog mooier kon worden hadden het fout. Emma doet namelijk mee aan een fitnessprogramma. Ze gaat nu regelmatig naar de sportschool. Ze ziet er nu nog fitter uit dan ooit tevoren. Gelukkig laat ze haar volgers lekker meegenieten van haar progressie in de sportschool. Dit zijn namelijk zeker niet de minste beelden die de blondine laat zien. Ze heeft vaak maar een topje aan en ziet er dan ook opgepompt uit! Bekijk een van de foto’s hieronder!

Emma Heesters sportschool

Meer zien van Emma Heesters doe je op haar Instagram

Kan jij geen genoeg krijgen van zangeres Emma Heesters? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine vooral veel leuke beelden van haar concerten en alle andere interessante dingen die de zangeres meemaakt tijdens haar werk. Daarnaast is op haar pagina ook te zien dat de blondine van vakantie houdt. Ze plaatst regelmatig een vakantiefoto waarin ze vaak alleen een topje aan heeft. Dit is precies waar haar volgers op zitten te wachten. Emma is ook niet bang om teveel van zichzelf te laten zien. Ze houdt zich niet in en plaatst gewoon wat ze wilt! Daarnaast geeft Emma je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.