Schaars geklede actrice Emma Deckers geeft twee enorme argumenten om haar op Instagram te volgen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Deckers weet haar volgers wel te verwennen en geeft niet alleen met haar flinke kanonnen een reden om haar te volgen op Instagram.

De knappe actrice Emma Deckers geeft je meer dan genoeg argumenten om haar te volgen op haar Instagrampagina. Deze knappe brunette heeft haar pagina volstaan met prachtige plaatjes. Ze heeft dan ook echt alles waaraan een droomvrouw moet voldoen. Mooie ogen, een leuke glimlach, prachtige haren en natuurlijk niet te vergeten, een heerlijke verschijning. Emma is ook niet bang om veel van zichzelf te laten zien. Ze lijkt haar juist in de strijd te gooien om zoveel mogelijk volgers binnen te halen. Hier zullen haar volgers dan ook wel erg blij mee zijn. Emma laat vooral met trots haar wapenfeiten zien. Bekijk een aantal foto’s van Emma hieronder. Klik op deze link om haar pagina even goed te bewonderen.

Emma Deckers

Heeft Emma Deckers een relatie?

Helaas moeten we onze lezers teleurstellen, want Emma Deckers heeft al een tijdje een relatie. Ze is verliefd op Lorenzo Reichwein en heeft sinds 2023 officieel een relatie met hem. Voor deze relatie heeft Emma ook een relatie gehad met de Australiër Oscar Fleming. Zij woonden toen een tijdje samen in Amerika, maar moesten door de coronacrisis weer terug naar hun geboorteland. Door de lange afstand liep de relatie niet hoe ze dit wilden. Hierdoor hebben ze er een punt achter moeten zetten. Nu is Emma in ieder geval alweer een tijdje gelukkig met Lorenzo en dit laat ze ook blijken op haar Instagrampagina. Emma plaatst regelmatig foto’s met haar vriend waarop ze erg verliefd naar hem kijkt.

Emma Deckers

Wie zijn de bekende ouders van Emma Deckers?

Emma Deckers heeft bekende ouders. Haar moeder was vroeger fotomodel. Daphne Deckers heeft in haar tijd de harten van meerdere mannen weten te veroveren met haar prachtige looks. De vader van Emma is Richard Krajicek. Dit is een bekende ex-tennisser. Zijn grootste prestatie is dat hij een Wimbledon-titel in het enkelspel heeft gewonnen. Dit wordt gezien als de grootste titel die je kan behalen in het tennis. De oplettende lezer heeft door dat Emma niet de achternaam van haar vader heeft gekregen, maar die van haar moeder. Vader Richard wilde namelijk dat zijn kinderen een anonieme jeugd konden hebben. Dit is alleen niet helemaal gelukt. Klasgenootjes van zijn kinderen vroegen tijdens de eerste schooldagen al of Richard hun vader was.

Emma Deckers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!