Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Vogel wil haar nestje voorlopig niet verlaten. De actrice beviel eind december van een tweeling. We hoeven daarom niet te verwachten dat ze binnenkort haar vleugels weer spreidt om de acteerwereld weer in te vliegen.

Sanne werd op 28 december 2019 moeder van een tweeling. Met twee van die kleine koters is het druk in het nestje van Vogel, die voorlopig ook niet denkt aan een terugkeer. Het theater, het witte doek en de platgedrukte beeldbuis zullen dus nog even op haar moeten wachten.

Sanne wil de komende periode dus vooral huismus zijn. De afgelopen jaren werkte ze aan verschillende film- en theaterprojecten. Na de bevalling is het dus maar de vraag wanneer ze deze werkzaamheden weer gaat oppakken. Met andere woorden: deze Vogel is dus voorlopig uitgevlogen. Maar dat betekent dus allerminst dat ze haar nestje verlaat, zegt ze in een post op Instagram.

Nesteldrang

Naast alle oestrogenisch geneuzel (kindjes lief, man lief, iedereen lief) bevestigt Sanne dat ze voorlopig mama Vogel is in plaats van een theatermeesje. Eerder gaf haar management al aan dat ze de rust goed kon gebruiken. Daarom lijkt een wekker in de ochtend geen goed idee.

En gaaf haar eens ongelijk: met twee van die vroege zangvogels heb je geen wekker meer nodig. Dat is natuurlijk niet de enige reden; de 35-jarige actrice heeft nu twee koters onder haar vleugels en dat is natuurlijk al een fulltime job.

Wanneer Sanne de theaters weer binnen fladdert, is dus niet bekend. Haar management kan daar ook geen uitspraken over doen. Voor vogelspotten zullen we de komende weken naar het bos en andere natuurplaatsen moeten.

© Instagram Sanne Vogel

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten