Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Vogel wil haar nestje voorlopig niet verlaten. De actrice beviel eind december van een tweeling. We hoeven daarom niet te verwachten dat ze binnenkort haar vleugels weer spreidt om de acteerwereld weer in te vliegen.

Sanne werd op 28 december 2019 moeder van een tweeling. Met twee van die kleine koters is het druk in het nestje van Vogel, die voorlopig ook niet denkt aan een terugkeer. Het theater, het witte doek en de platgedrukte beeldbuis zullen dus nog even op haar moeten wachten.

Sanne wil de komende periode dus vooral huismus zijn. De afgelopen jaren werkte ze aan verschillende film- en theaterprojecten. Na de bevalling is het dus maar de vraag wanneer ze deze werkzaamheden weer gaat oppakken. Met andere woorden: deze Vogel is dus voorlopig uitgevlogen. Maar dat betekent dus allerminst dat ze haar nestje verlaat, zegt ze in een post op Instagram.

Nesteldrang

Naast alle oestrogenisch geneuzel (kindjes lief, man lief, iedereen lief) bevestigt Sanne dat ze voorlopig mama Vogel is in plaats van een theatermeesje. Eerder gaf haar management al aan dat ze de rust goed kon gebruiken. Daarom lijkt een wekker in de ochtend geen goed idee.

En gaaf haar eens ongelijk: met twee van die vroege zangvogels heb je geen wekker meer nodig. Dat is natuurlijk niet de enige reden; de 35-jarige actrice heeft nu twee koters onder haar vleugels en dat is natuurlijk al een fulltime job.

Wanneer Sanne de theaters weer binnen fladdert, is dus niet bekend. Haar management kan daar ook geen uitspraken over doen. Voor vogelspotten zullen we de komende weken naar het bos en andere natuurplaatsen moeten.

© Instagram Sanne Vogel

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten