Sanne Vogel voorlopig uitgevlogen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sanne Vogel wil haar nestje voorlopig niet verlaten. De actrice beviel eind december van een tweeling. We hoeven daarom niet te verwachten dat ze binnenkort haar vleugels weer spreidt om de acteerwereld weer in te vliegen.

Sanne werd op 28 december 2019 moeder van een tweeling. Met twee van die kleine koters is het druk in het nestje van Vogel, die voorlopig ook niet denkt aan een terugkeer. Het theater, het witte doek en de platgedrukte beeldbuis zullen dus nog even op haar moeten wachten.

Sanne wil de komende periode dus vooral huismus zijn. De afgelopen jaren werkte ze aan verschillende film- en theaterprojecten. Na de bevalling is het dus maar de vraag wanneer ze deze werkzaamheden weer gaat oppakken. Met andere woorden: deze Vogel is dus voorlopig uitgevlogen. Maar dat betekent dus allerminst dat ze haar nestje verlaat, zegt ze in een post op Instagram.

Nesteldrang

Naast alle oestrogenisch geneuzel (kindjes lief, man lief, iedereen lief) bevestigt Sanne dat ze voorlopig mama Vogel is in plaats van een theatermeesje. Eerder gaf haar management al aan dat ze de rust goed kon gebruiken. Daarom lijkt een wekker in de ochtend geen goed idee.

En gaaf haar eens ongelijk: met twee van die vroege zangvogels heb je geen wekker meer nodig. Dat is natuurlijk niet de enige reden; de 35-jarige actrice heeft nu twee koters onder haar vleugels en dat is natuurlijk al een fulltime job.

Wanneer Sanne de theaters weer binnen fladdert, is dus niet bekend. Haar management kan daar ook geen uitspraken over doen. Voor vogelspotten zullen we de komende weken naar het bos en andere natuurplaatsen moeten.

© Instagram Sanne Vogel

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.