‘Saaie’ Boerin Annemiek ontkent BZV-leugens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Boer Zoekt Vrouw overkomt als een heel ‘eerlijk’ datingprogramma, wordt er achter de schermen toch gemanipuleerd. Boerin Annemiek is helemaal niet zo saai als ze door Boer Zoekt Vrouw werd neergezet!

Dat RTL en SBS achter de schermen flink manipuleren bij hun realityprogramma’s is bekend. Deelnemers aan sommige shows krijgen van tevoren scripts en worden tijdens het filmen bovendien bijgestuurd en gesouffleerd – er komt weinig realiteit bij kijken dus. Zoiets zou bij Boer Zoekt Vrouw natuurlijk niet gebeuren. Hoop je. Boerin Annemiek helpt je uit de droom…

Boer Zoekt Vrouw: Boerin Annemiek is ‘saai’

Boerin Annemiek en andere voormalig deelnemers aan Boer Zoekt Vrouw zijn namelijk tegenover Story uit de school geklapt over hun ervaringen met het programma over boerenliefde. Zo zou Boerin Annemiek zich vooral geërgerd hebben aan de manier waarop ze door het programma als ‘saai’ werd neergezet. De beelden werden zó geknipt dat het leek alsof Annemiek heel vroeg naar bed ging tijdens een gezellig avondje met haar mannen. “Dat was de eerste avond. Weet je hoe laat het was? Een uur ’s nachts! En er zaten misschien wel drie kratten bier in.” Helemaal niet zo’n saaie dus, die Annemiek. Ook weten we nu trouwens dat ze aardig kan drinken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.