S10 spoorloos verdwenen op beslissend moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het grote moment van S10 is aangebroken. We hebben de zangeres tot nu toe op de voet kunnen volgen. Toch lijkt het er nu op dat S10 ineens niks meer van zich laat horen! Zou ze plankenkoorts hebben?

S10 verdwijnt van de radar

S10 is helemaal aan het opgaan in de tierelantijnen rondom het Songfestival. De zangeres is al een poosje in Turijn om alle interviews en proefoptredens te kunnen uitvoeren. Natuurlijk hopen we allemaal enorm dat S10 door gaat naar de finale van het Songfestival. Nu nam S10 ons via haar Instagram helemaal mee in haar voorbereiding. We zagen wat S10 at, wat ze dronk, wat voor kleren ze droeg en waar ze sliep. Nu is er ineens een soort radiostilte en niemand weet waar de blondine is gebleven. Zal ze juist op hét moment dat iedereen naar haar kijkt niet meer durven..?

S10 gaat zich helemaal kapot genieten

Het is maar goed dat er zoveel Nederlandse journalisten naar Turijn zijn gevlogen om S10 een beetje in de gaten te houden. Toen ze net wakker was en haar hotel uitliep werd ze gelijk overladen met vragen. In een interview met RTL journalist Aran Bade bespreken ze hoe het gaat met S10. Gelukkig laat S10 weten dat ze heel goed heeft geslapen en in deze dag het allermeeste zin heeft. Daarna laat de journalist weten dat hij het idee had dat S10 tijdens de juryshow nét wat meer gaf dan normaal. S10 kan dat alleen maar beamen en zegt: ”Ik ging er echt voor en dat heeft me vleugels gegeven om er vandaag nog meer voor te gaan”. Verder laat ze weten dat de zenuwen een beetje weg zijn, wat een lekker gevoel geeft. Op de vraag wat ze gaat doen om extra te genieten zegt S10: ”Ik ga me helemaal kapot genieten”

Lees ook: Dit is waarom prachtige Songfestival-presentatrice Laura Pausini beroemd is in Nederland

S10 bereidt zich op bijzondere manier voor op halve finale

Elke artiest bereid zich op een andere manier voor op een groot optreden. Blijkbaar werkt het voor S10 het beste om een beetje afstand te nemen en haar rust te pakken. S10 vertelt de media dat ze absoluut niet gaat feesten of drinken omdat ze er echt voor wil gaan deze week. Verder luistert S10 heel veel muziek om zich voor te bereiden. Dit doet ze zelfs nog vlak voordat ze het podium op gaat. Eén van S10 haar rituelen is om een liedje van Nick Drake genaamd Things behind the sun te luisteren en voor zichzelf te zingen. Naar eigen zeggen doet het nummer S10 herinneren aan haar jeugd en maakt het haar heel vrolijk. Een ander belangrijke voorbereiding voor S10 om zich terug te trekken naar haarzelf, waar ze wat maniertjes voor heeft. Waaronder door te mediteren. Dit brengt S10 precies naar waar ze moet zijn.

S10 draagt gigantische roze jurk naar Songfestival

De outfit die S10 draagt tijdens haar optreden is veelbesproken. Sommige mensen vinden de zwarte kleding te somber en andere vinden S10 haar buik teveel in beeld. Daarom dachten de stylisten van S10 dat het een goed idee was om de blondine in een ander pakje te hijsen. Dit resulteerde in een gigantische roze jurk die bedekt is met bloemen. De jurk is ontworpen door Viktor & Rolf. S10 droeg de jurk tijdens de openingsceremonie van het Eurovison Songfestival.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam ligt op buik uit te hijgen na enorme inspanning

Jutta Leerdam is wederom teruggekeerd naar Nederland én naar de sportschool. De rustige tijden zijn voorbij. Het moment is aangebroken voor vermoeiende workouts en vooral voor veel hijgen.

Foto: Hélène Hendriks is diep onder indruk van zwarte paal op voetbalveld

Hélène Hendriks deelde via Instagram een wel heel opvallende foto. De blonde presentatrice stond flink voor paal..

Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar lichaam en gezicht haar verkoop product. Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En alle mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen...