Roxy Dekker verstopte deze hints in TikTok-video’s over sensationele samenwerking met de Bankzitters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Roxy Dekker en de Bankzitters hebben hun volgers veel hints gegeven over een samenwerking, toch had niemand dit door. Bekijk alle hints hier!

Het nieuwe nummer die Roxy Dekker en Bankzitters samen hebben uitgebracht is meteen enorm populair. Ze haalde binnen 20 uur al de één miljoen streams. Op TikTok heeft Roxy hier dan ook veel promotie voor gemaakt. Roxy en de Bankzitters hebben een sterke marketingstrategie gebruikt om het nummer te promoten. Zo deed Roxy Dekker eerst alsof ze het nummer alleen had gemaakt. Ze liet af en toe wat korte stukjes van het nummer horen op TikTok. Van de Bankzitters hoorde we helemaal niks. Pas ongeveer een week voor het nummer uit zou komen, lieten de Bankzitters weten dat het nummer eigenlijk voor een groot deel door hun word gezongen, en dat Roxy maar een klein aandeel heeft in het nummer. Hierdoor is de promotie van het nummer alleen maar groter geworden! Toch lijkt de blondine wel een aantal hints te hebben gegeven aan haar volgers over de samenwerking met de Bankzitters.

Bekijk hieronder alle hints die Roxy Dekker heeft gegeven over de samenwerking!

Roxy Dekker

Alle hints die Roxy Dekker aan je heeft gegeven

Ondanks dat Roxy Dekker veel hints heeft gegeven dat ze toch samenwerkt met iemand, heeft vrijwel niemand dit door gehad. De eerste hint was dat ze tijdens een stukje van het liedje aan het dansen was en dat de Bankzitters op de achtergrond stonden. Dit hadden haar volgers wel door, maar ze hebben hier niet verder achter gezocht dat het om een samenwerking ging. De volgers dachten juist dat het een hint was naar de relatie tussen Koen en Roxy, wat toen nog niet officieel was. De tweede hint was dat de blondine in haar TikTok zei dat ze even ‘op de bank ging zitten’. Hierbij begonnen toch wel wat belletjes te rinkelen bij sommige volgers. In de derde hint heeft Roxy een trui aan van Koen, een lid van de Bankzitters. Bij de vierde en tevens laatste hint luistert de zangeres het nummer in de auto van Koen!

In de reacties laten de volgers weten dat ze dachten dat het hints waren over dat Koen en Roxy een relatie hadden, omdat dit toen nog niet bekend was gemaakt. Het bleek dus toch over een liedje te gaan! Ze heeft haar volgers dus eigenlijk gewoon een beetje op het verkeerde been gezet.

Bekijk de TikTok waarin ze de hints uitlegt hier.

Meer zien van Roxy en de Bankzitters kan op Instagram

Wil jij nog meer zien van de knappe zangeres Roxy Dekker? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagrampagina! De brunette plaatst veel mooie foto’s van zichzelf waar vooral haar mannelijke volgers enorm van genieten. Ook houdt ze je op de hoogte van haar nieuwe muziek. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de Instagrampagina van Roxy.

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Bankzitters? Neem dan ook gerust een kijkje op hun pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!