Roxy Dekker trekt absoluut géén volle zalen bij aanstaand optreden; alleen manager wordt wild

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxy Dekker weet op haar nieuwste video niet een volle zaal te trekken, maar heeft gelukkig altijd nog haar manager achter haar staan. 

Roxy Dekker, het muzikale wonderkind waar Nederland momenteel niet over uitgepraat raakt, heeft het afgelopen jaar de aandacht getrokken met haar veelbelovende talent. Normaal gesproken trekt ze volle zalen met haar krachtige stem en meeslepende optredens, maar laatst wist ze alleen haar manager weten te bekoren.

Roxy Dekker krijgt alleen manager aan het dansen

Roxy deelde een video waarin ze in een volledig lege zaal aan het zingen was. Het was vrij duidelijk dat Roxy bezig was met haar soundcheck voor een optreden. Daarbij kreeg ze haar manager enthousiast aan het dansen. Hij bewoog vrolijk mee met het nummer van Roxy om ervoor te zorgen dat ze de energie behield tijdens het oefenen. Roxy liet haar stem de vrije loop en haar manager werd wild van enthousiasme. Nu is het te hopen dat het publiek tijdens haar optredens net zo wild wordt als haar manager tijdens de soundcheck. Bekijk hier snel de video en zie hoe Roxy haar manager helemaal los laat gaan.

Roxy Dekker zingt de longen uit haar lijf

Niet alleen op het podium, maar ook backstage laat Roxy haar passie voor muziek zien. In haar kleedkamer zingt ze uit volle borst mee met de muziek die opstaat, wat natuurlijk zorgt voor een leuke video. Maar terwijl dit voor vermakelijke beelden zorgt, is het belangrijk dat Roxy haar stem spaart voor haar fans. Straks heeft ze haar stem al helemaal opgebruikt tijdens de voorbereidingen. En dat zou natuurlijk niet zo leuk zijn voor alle mensen die speciaal komen om haar op te zien treden. Zie de video van Roxy achter de schermen hier!

Roxy Dekker was zenuwachtig voor eerste festival

Na een druk jaar vol optredens, maakte Roxy haar langverwachte debuut op een festival, met een optreden op Paaspop. En daar was ze best wel een beetje zenuwachtig over. Ze voelde de spanning tot vlak voor haar optreden nog. Het was de eerste keer dat Roxy op een groot festival stond te spelen. Maar ondanks de spanningen ging het eigenlijk best goed. Het is geen mysterie waarom ze onlangs uitgeroepen is tot 3FM Talent. Met haar veelbelovende carrière en onmiskenbare talent blijft Roxy Dekker de muziekwereld en de harten van haar fans veroveren.

Meer zien van Roxy Dekker? Kijk dan op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Roxy Dekker, dan moet je een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar heeft de mooie blondine nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...