Roxy Dekker laat zich beetnemen door drie oude mannen op de achterbank (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Roxy Dekker weet ervoor te zorgen dat drie mannen helemaal aan haar zitten terwijl ze achterin de auto zitten! Maar wie zijn deze oude mannen?

Zangeres Roxy Dekker heeft een aparte video gedeeld van dat ze in een auto zit met drie oude mannen. Maar wat nog erger is is dat ze wel erg close is met de mannen! Ze liggen op elkaar en vinden het niet raar om elkaar aan te raken. Wie zijn deze drie mannen die het zo goed kunnen vinden met Roxy?

De drie oude mannen die Roxy Dekker beetpakken

Natuurlijk vragen mensen zich af met wie Roxy Dekker zo gezellig in de auto zit. Het zijn dus blijkbaar helemaal geen oude mannen die Roxy beetpakken maar het zijn drie van de jongens van de Bankzitters! Onder andere Koen zit naast Roxy en pakt haar goed vast en schuiven dicht op elkaar. Maar dan is alles wel erg duidelijk opeens, Roxy heeft in de video een filter aanstaan waardoor iedereen erg oud lijkt! Dat is gelukkig niet zo en ze zit dus gewoon gezellig in de auto met jongens van de Bankzitters die ze goed kent en dus zelfs haar vriendje Koen! In de caption heeft Roxy ook gezegd dat dat de mannen wel knap zijn met het filter. Maar vele comments van fans denken daar anders over! Gelukkig vinden ze het wel allemaal erg grappig om te zien.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Roxy Dekker maakt prachtige foto's voor haar fans

Roxy Dekker maakt prachtige foto’s voor haar fans

Zelf wanneer onze mooie zangeres Roxy Dekker op vakantie is deelt ze hartstikke leuke foto’s met al haar fans. De blondine is in haar meest recente kiekjes te zien in een heerlijke zomerse look terwijl ze bij een restaurantje is in Kroatië. Ze kijkt iedereen dan ook erg lief aan! Fans zijn altijd blij met de leuke beelden die ze deelt en al helemaal omdat ze nu op vakantie is en er alsnog de tijd voor wilt nemen. In het bericht deelt ze ook dat het alweer de laatste avond is en zal ze dus meer van zichzelf laten zien in Nederland.

Meer zien van Roxy Dekker kan op Instagram en Tiktok

Wil je nou meer leuke foto’s en video’s zien van de prachtige zangeres Roxy Dekker? Neem dan een kijkje op haar op Instagramkanaal. Daar kan je veel leuke privé foto’s bekijken van Roxy. Zoals wanneer ze dus op vakantie is of wanneer ze wat anders leuks heeft gedaan. En ook op haar Tiktok account plaatst de zangeres leuke kiekjes uit haar dagelijkse leven. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!