Roxy Dekker geeft heerlijk teasertje met zomerse video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In een nieuwe video geeft Roxy Dekker ons een teaser van haar nieuwe zomersingel én geeft ze een hint over de samenwerking.

Haar nieuwe nummer ‘Huisfeestje’ in samenwerking met de Bankzitters is pas net uit maar Roxy Dekker zit zeker niet stil. Dekker is volop bezig met het maken van nieuwe muziek en daar wil ze ons dan graag mee teasen. In een nieuwe video op haar TikTok kanaal is te zien dat ze meezingt met een stukje van haar nieuwe nummer ‘Gaan we weg’, die binnenkort wordt uitgebracht. Klik hier om de video te bekijken.

Roxy Dekker

Roxy Dekker geeft hint over samenwerking

Nog een geheimpje die Roxy Dekker vast verklapt is dat ook dit nummer een samenwerking is met een andere artiest. Er wordt volop gespeculeerd wie de artiest kan zijn. Eerder waren er al geruchten dat Tiktokker en goede vriendin van Dekker, Rhode Kok mee zou zingen in het nummer. Roxy Dekker zegt nu zelf dat dat in ieder geval niet klopt. Op het nummer is namelijk een man te horen die meezingt. Waarschijnlijker is het dat rapper Ronnie Flex meewerkt aan het nummer. Roxy plaatste eerder namelijk al een foto op haar Instagram verhaal waar te zien was dat de twee samen aan het werk waren. Daarnaast geeft Roxy ons nog een hint in de video: ‘De ft begint met de letter R’. Zo komen we steeds weer uit bij rapper Ronnie Flex.

De Bankzitters

De Bankzitters kapen nummer van Roxy Dekker

Wel hopen we dat we op dit nummer iets meer horen van Dekker dan bij haar vorige nummer ‘huisfeestje’. Dit bleek namelijk meer een nummer te zijn van de Bankzitters waarbij alleen Roxy Dekker alleen het refrein meezong. De samenwerking hadden de Bankzitters te danken aan Koen van Heest, die sinds een tijdje de vriend van Roxy Dekker is.

Meer zien van Roxy Dekker op haar Instagram

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe nummers die Roxy Dekker uitbrengt? Dat deelt ze ongetwijfeld op haar Instagram pagina. Klik hier om die te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!