Té pikante Roxeanne Hazes wordt van Facebook gegooid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de meesten van ons smullen van de kiekjes, die Roxeanne Hazes (26) op Facebook deelt, dacht Facebook daar toch wat anders over…

Dit is de foto in kwestie

Afgelopen maandag plaatste onze Rox een foto op Facebook. De foto in kwestie is een kiekje van haar nieuwe album ‘Kapot’. En alhoewel de fans van Rox wel van dit kiekje kunnen genieten, is Facebook er wat minder ‘kapot’ van. Het sociale medium gooide de foto van Rox namelijk van hun platform. Facebook vond de foto namelijk ’té riskant’.

Té naakte Roxeanne Hazes wordt van Facebook gegooid

Serieus, Facebook?

Wie een blik werpt op de foto van Rox, ziet dat er van ’té riskant’ niet echt bepaald sprake is. Wél zien we een geelgroene Russische muts en een bijpassend bontje, dat om het bovenlichaam van de zangers gehuld is. En, dat wij niet de enigen zijn die deze beslissing van Facebook nogal ‘overdreven’ vinden, kon worden opgemaakt uit een Instagram Stories post van Roxie zelf. Zo schreef ze: ‘Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was te riskant’. Deze quote werd gevolgd door een aantal ‘huilen van het lachen’-smileys.

Gelukkig is daar nog Instagram

Dat de volkszangeres niet over zich heen laat lopen, maakte ze duidelijk op Instagram. Hier plaatste ze de foto nogmaals. En, tot ons grote geluk, doet Instagram niet zo moeilijk over dit soort foto’s. Op dit medium zijn dan ook talloze ‘veel ergere’ kiekjes van de zangeres te vinden. En, aangezien wij jullie deze kiekjes niet willen onthouden, hebben we de leukste voor je uitgezocht. Graag gedaan hoor!

Roxeanne Hazes sporten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten