Té pikante Roxeanne Hazes wordt van Facebook gegooid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de meesten van ons smullen van de kiekjes, die Roxeanne Hazes (26) op Facebook deelt, dacht Facebook daar toch wat anders over…

Dit is de foto in kwestie

Afgelopen maandag plaatste onze Rox een foto op Facebook. De foto in kwestie is een kiekje van haar nieuwe album ‘Kapot’. En alhoewel de fans van Rox wel van dit kiekje kunnen genieten, is Facebook er wat minder ‘kapot’ van. Het sociale medium gooide de foto van Rox namelijk van hun platform. Facebook vond de foto namelijk ’té riskant’.

Té naakte Roxeanne Hazes wordt van Facebook gegooid

Serieus, Facebook?

Wie een blik werpt op de foto van Rox, ziet dat er van ’té riskant’ niet echt bepaald sprake is. Wél zien we een geelgroene Russische muts en een bijpassend bontje, dat om het bovenlichaam van de zangers gehuld is. En, dat wij niet de enigen zijn die deze beslissing van Facebook nogal ‘overdreven’ vinden, kon worden opgemaakt uit een Instagram Stories post van Roxie zelf. Zo schreef ze: ‘Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was te riskant’. Deze quote werd gevolgd door een aantal ‘huilen van het lachen’-smileys.

Gelukkig is daar nog Instagram

Dat de volkszangeres niet over zich heen laat lopen, maakte ze duidelijk op Instagram. Hier plaatste ze de foto nogmaals. En, tot ons grote geluk, doet Instagram niet zo moeilijk over dit soort foto’s. Op dit medium zijn dan ook talloze ‘veel ergere’ kiekjes van de zangeres te vinden. En, aangezien wij jullie deze kiekjes niet willen onthouden, hebben we de leukste voor je uitgezocht. Graag gedaan hoor!

Roxeanne Hazes sporten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten