Roxeanne Hazes gooit haar enorme troeven in de strijd in nieuwe video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op social media is een gouden keeltje helaas niet genoeg om de aandacht vast te houden. Gelukkig heeft Roxeanne Hazes nog vele andere assets.

Roxeanne Hazes weet het dondersgoed: social media is genadeloos. Een gouden keeltje alleen houd je de aandacht van scrollers niet lang vast; daar moet je andere zintuigen voor prikkelen. Gelukkig heeft de knappe zangeres nog heel wat andere troeven om in de strijd te gooien. In dit jurkje doet Roxeanne alle hoofden draaien. Wij kunnen onze ogen er in ieder geval niet vanaf houden!

Roxeanne Hazes versiert nieuwe fans in half-ontklede outfit

De fantastische zangstem van Roxeanna Hazes zit haar in het bloed. De dochter van André Hazes heeft al sinds kleins af aan een stem die hoofden doet draaien. En haar gouden keeltje is alleen maar beter geworden. Logisch dus ook dat ze wil dat iedereen haar nieuwe single luistert. En daar gooit ze alles voor in de strijd. Op Instagram promoot de knappe blondine de videoclip van haar liedje Signalen met een bloedheet filmpje. De clip van de bewijst onbetwist dat Roxeanne echt niet uit je feed mag missen.

De onthullende jurk van Roxeanne Hazes

Zo trekt Roxeanne alle ogen naar zich toe in een onthullende jurkje en dramatische scènes. De jurk is om haar figuur heen gevouwen en de make-up en natte haren geven een sfeer aan het filmpje. Roxeanne lijkt er ook helemaal op te gaan in. In gekleurde spotlights toont Roxeanne krachtige dansmoves en fans krijgen er niet genoeg van. “Wat gaaf dit. Naast je moves is de blik in de camera wat m afmaakt!”, reageert één enthousiaste fan. Roxeanne lijkt ook dondersgoed te weten waarmee ze de aandacht trekt. Het topje weet haar voorgevel nog nét te bedekken en met de split tot aan haar heup laat de rok ook weinig aan de verbeelding over.

Roxeanne Hazes neemt clip op met vriend Erik Zwennes

En wat de videoclip extra speciaal maakt voor Roxeanne Hazes is de samenwerking met grote liefde Erik Zwennes. Het koppel bewijst al enige tijd dat het toch zeker mogelijk is om werk en privé te mixen, maar een hele muziekvideo is toch een eerste. Het koppel is al ruim zeven jaar samen en heeft ook een zoontje samen, dus verweven zijn ze toch al. Alsnog bedankt Roxeanne haar vriend Erik uitgebreid op social media. In de Instagrampost wordt de regie van het filmpje volledig aan hem toebedeeld. Erik reageert ook enthousiast in de comments. “Het was fantastisch!”, zegt hij in het Engels. “Heel erg trots op deze!”. Fans zijn het helemaal met hem eens: de reactie is al tientallen keren geliked.

Komt Roxeanne Hazes naar AFAS Live?

Het succes van Roxeanne Hazes is onderhand niet meer te ontkennen. Toch vertelde de zangeres aan RTL Boulevard dat ze zich nog niet ‘groot’ genoeg voelt voor een zaal als AFAS Live. “Ik zou het heel gaaf vinden om ooit in een AFAS of Ziggo Dome te staan. Alleen ik ben wel heel realistisch. Ik ben niet zo groot weetjewel, dus ik denk dat het bij een droom blijft. Misschien ooit, ik weet het niet, maar nu niet.” Gelukkig vindt de zangeres het voorlopig nog geweldig om de connectie met fans op te zoeken in kleinere zalen. “Ik vind het heel leuk om lekker gewoon de poppodia van Nederland te spelen.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.