Roxane Knetemann zorgt voor heerlijke dubbeldate bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oud-wielrenster Roxane Knetemann maakte een hoop los toen ze aanschoof bij het praatprogramma Vandaag Inside

Roxane bezorgde de kijker van Vandaag Inside een heerlijke dubbeldate. Ze zat namelijk naast de altijd prachtige Hélène Hendriks. En dat leverde natuurlijk mooie televisie op. Ook de mannen van VI vonden het even heerlijk om een vrouw als Roxane aan de tafel te hebben. Dat knapt het niveau namelijk een keer goed van op. Met twee van zulke geweldige vrouwen aan tafel heb je namelijk gelijk een goede uitzending te pakken.

Lees ook: Hélène Hendriks krijgt groot compliment voor haar strakke truitjes

Wie is de prachtige Roxane Knetemann?

Er zullen een hoop mensen zijn die deze beeldschone vrouw nog niet kennen. Roxane Knetemann is een oud-wielrenster en dochter van Gerrie Knetemann, de oud-wielerkampioen. Al haar hele leven zit Roxane op de fiets en ze trad dan ook plichtsgetrouw in de sporen van haar vader. Inmiddels heeft Roxane de fiets erbij neergelegd, maar ze blijft natuurlijk erg actief en sportief. Maar het is tijd voor andere dingen, bijvoorbeeld aanschuiven als gast bij Vandaag Inside. 

Roxane is als wielrenster erg sportief

Roxane is als oud-wielrenster natuurlijk erg sportief. Ze is dan ook graag buiten te vinden. Op de meeste van haar foto’s zal je haar dan ook ergens buiten zien staan. Roxane vindt het heerlijk om de natuur te ontdekken en kan niet wachten tot ze weer op een fiets kan zitten. Voor haar plezier dan deze keer.
Roxane Knetemann kan het goed vinden met Hélène Hendriks

De twee blondines zorgden voor een ongekende dubbeldate voor de kijker. En dat beviel natuurlijk uiterst goed. Niet alleen voor de kijker, maar ook voor Roxane, die in Hélène een prima gesprekspartner vond. Misschien dat de twee hierna nog wel eens bij elkaar komen, want ze vulde elkaar goed aan.

Roxane luistert mee naar 1-April grap Wilfred

Natuurlijk was het gister nog even extra tijd voor grappen en grollen. omdat het 1 April was, had Wilfred een oud fragment meegenomen, waarin hij een geintje uithaalde bij Johan. En iedereen aan de tafel moest daar natuurlijk even naar kijken. Het geintje werd toen, en nog steeds, erg goed ontvangen.

Roxane Knetemann werkzaam voor de NOS

April is feest voor de wielerfan. De NOS doet namelijk elke zondag verslag van de lenteklassiekers. En daar zit een bekend gezicht bij. Roxane is namelijk een van de presentatoren die live verslag mag doen en analyses mag geven over de rondes. En dat vindt de prachtige oud-sporter natuurlijk een enorme eer. Graag sluit ze aan bij het team van de NOS. Vanaf morgen beginnen de lenteklassiekers en kan je de zwoele stem van Roxana op televisie horen.

Roxane en vriend stoppen bijna tegelijk met wielrennen

Nadat Roxane sportief afscheid had genomen van haar racefiets, deed haar vriend Wim Stroetinga precies hetzelfde. Ze doen niks meer op professioneel wielergebied. Wel fietsen ze nog regelmatig samen, heel romantisch.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.