Roos Schlikker doodsbang om haar plek bij Vandaag Inside te verliezen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roos Schlikker krijgen we voortaan vaker te zien in Vandaag Inside. De auteur en journalist was tafelgast bij het praatprogramma, en probeerde zich daar vooral populair te maken bij de heren aan tafel. Ze lachte hartelijk mee met elk grapje van Johan Derksen, en had ook een leuke scoop over de situatie rondom Glennis Grace en haar zoon…

Waar kennen we Roos Schlikker van?

Roos Schlikker komt niet ontzettend vaak op tv, maar is bekend als auteur en journalist. Ze schrijft onder andere voor het Parool en de Volkskrant. Ook heeft ze een podcast genaamd ‘Dit Komt Nooit Meer Goed’, hierin bespreekt ze samen met Malou Holshuijsen non-succesverhalen. Ook is ze bekend van haar deelname aan Wie Is De Mol. Toen ze meedeed aan WIDM schopte ze het tot slechts de derde aflevering, toen moest ze haar koffers alweer pakken. Zonde! Ook kan je haar kennen van haar boeken, bijvoorbeeld ‘Het Eerste Miljoen Is Het Moeilijkst’, of ‘Moeder van Glas’. Ook was ze in een ver verleden regelmatig tafeldame bij De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk. En nu is ze dus één van de nieuwe tafeldames bij de dagelijkse talkshow VI.

Lees ook: Bloedmooie barvrouw VI Vandaag zorgt voor afleiding bij de kijker

Roos Schlikker vaker te gast bij Vandaag Inside

Er is inmiddels bekendgemaakt dat het optreden van Roos Schlikker bij VI een vervolg gaat krijgen. Roos Schlikker zal in de toekomst vaker aan mogen schuiven bij het praatprogramma. Roos zal dan plaatsnemen naast René van der Gijp, Johan Derksen, en Wilfred Genee als er media-gerelateerde onderwerpen besproken worden. Als enige vrouw van het stel voegt ze een broodnodige andere invalshoek toe, maar voornamelijk lijkt ze er te zitten omdat ze niet te moeilijk doet. We hebben haar vooralsnog voornamelijk zien meelachen met grapjes. Wel had ze een leuke toevoeging aan de Glennis Grace-discussie…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RoosSchlikker (@roosschlikker)

Roos Schlikker reageert op situatie Glennis Grace: “grote bek”

Roos Schlikker leek vooral uitgenodigd om over de situatie rondom Glennis Grace te praten. Zoals we inmiddels weten, zou Glennis in een groot gevecht verzeild zijn geraakt in de Jumbo aan de Westerstraat in Amsterdam. De zoon van Glennis Grace zou een E-sigaret hebben opgestoken in de supermarkt. Het personeel zou hem hardhandig uit de supermarkt hebben gezet. Glennis was hier niet van gediend, toen ze erachter kwam dat het Jumbo-personeel haar zoon er met enig fysiek contact uit hadden gezet. Ze kwam later terug met een grote groep mensen. Er is een grote vechtpartij ontstaan, en de zangeres en haar zoon zijn later opgepakt. Roos had een scoop: ze kent de familie van Glennis namelijk. Roos woont in de wijk van de supermarkt in kwestie, en ziet niet alleen Glennis maar ook haar zoon regelmatig op straat lopen. Ze weet de mannen van VI te vertellen dat de zoon van Glennis een “pittige jongen” is. Roos: ”Ik heb het wel eens met hem aan de stok gehad, hij heeft een grote bek”. Met die scoop heeft ze haar plekje in de volgende aflevering in ieder geval veiliggesteld!

Glennis Grace aan het woord

Er is nu ook een reactie gekomen vanaf Glennis’ kant. Via een post op Instagram. Ze zegt dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet. Ook zegt Glennis; ”Ik weet dat ik geen strafbaar feit heb gepleegd”. Duidelijk is dat veel mensen dit anders inzien, en denken dat ze overduidelijk wèl een strafbaar feit heeft gepleegd. Glennis zegt dat ze graag meer wilt zeggen maar dat ze in het belang van het onderzoek haar mond houdt. Ze zegt dat ze snel een reactie geeft zodra het mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!