Rondje Forum: Foto’s van Yolanthe Cabau, Jutta Leerdam & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste échte weekenddag is weer begonnen. Een goed moment om een kijkje te nemen bij onze forumfavorieten. Hoe komen zij het weekend door?

Yolanthe Cabau van Kasbergen

We trappen af met een van jullie lievelingen op het forum: Yolanthe Cabau van Kasbergen. Gisteren verschenen er namelijk wat #throwbackjes naar een oude fotoshoot van Yo op haar forumpagina. Een prettige walk down memory lane!

Nikkie Plessen

Dat Nikkie Plessen een heus mode-icoon is, wisten we inmiddels al wel. Wat we nog niet wisten is dat Nikkie zich ook nog eens ‘bezig houdt’ met het milieu. Ja echt waar. Op haar forumpagina is namelijk een kiekje te zien van haar laatste Instagrampost. Een post waarin haar zwarte lakleren broek centraal staat.

Met recyclen hebben we het niet over het feit dat deze broek een beetje weg heeft van een gerecyclede plastic zak. Nee, we hebben het over het feit dat deze broek volgens Nikkie al een ‘oude’ is. Hulde aan Nikkie voor het meermaals dragen van dezelfde broek.

Jutta Leerdam

Tot slot even een update omtrent Jutta Leerdam. Nu Jutta helaas niet van haar rust kan genieten in een ver vakantieoord, heeft ze zich tot haar achtertuin gewend. Alhoewel deze dame zich het meest op haar gemak voelt in de winterse kou, kan het voor ons niet lang genoeg zomer blijven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.