Rondje Forum: Foto’s van Yolanthe Cabau, Beertje van Beers & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe ver gaat Yolanthe in haar nieuwste foto’s? Wie kent het (nu even niet zo) zonnige balkonnetje van Beertje van Beers nog? Waar dacht Anouk Hoogendijk aan op haar laatste foto in een coronavrije wereld? Hoe lief is Romee Strijd? Het antwoord op deze vragen krijg je als je mee wandelt tijdens ons rondje forum!

Yolanthe Cabau

wwow! Yolanthe Cabau ging voor deze nieuwste shoot best ver. Er zijn al wat bewegende beelden van het gebeuren beschikbaar, en de beste stills staan natuurlijk op ons forum.

Beertje van Beers

Beertje van Beers begint haar hele huis als modellenstudio te gebruiken. Haar balkonnetje vormt de ‘set’ voor een interessante pyjamafoto

Romee Strijd

Romee Strijd vroeg zich vandaag gewoon eens af hoe het eigenlijk met al haar volgers gaat. Nou, best goed eigenlijk. Lief dat ze het vraagt. Bij die lieve vraag hoort natuurlijk ook een lief fotootje.

Romee Strijd

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk weet het zeker: dit was haar allerlaatste foto van vóór de coronacrisis. Een dierbaar stuk. De voormalig voetbalster was hier nog onwetend. Waarschijnlijk dacht ze zelfs nog ‘kan niet wachten tot ik eindelijk thuis ben’. Het kan gek lopen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!