Rondje Forum: Foto’s van Yolanthe Cabau, Beertje van Beers & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe ver gaat Yolanthe in haar nieuwste foto’s? Wie kent het (nu even niet zo) zonnige balkonnetje van Beertje van Beers nog? Waar dacht Anouk Hoogendijk aan op haar laatste foto in een coronavrije wereld? Hoe lief is Romee Strijd? Het antwoord op deze vragen krijg je als je mee wandelt tijdens ons rondje forum!

Yolanthe Cabau

wwow! Yolanthe Cabau ging voor deze nieuwste shoot best ver. Er zijn al wat bewegende beelden van het gebeuren beschikbaar, en de beste stills staan natuurlijk op ons forum.

Beertje van Beers

Beertje van Beers begint haar hele huis als modellenstudio te gebruiken. Haar balkonnetje vormt de ‘set’ voor een interessante pyjamafoto

Romee Strijd

Romee Strijd vroeg zich vandaag gewoon eens af hoe het eigenlijk met al haar volgers gaat. Nou, best goed eigenlijk. Lief dat ze het vraagt. Bij die lieve vraag hoort natuurlijk ook een lief fotootje.

Romee Strijd

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk weet het zeker: dit was haar allerlaatste foto van vóór de coronacrisis. Een dierbaar stuk. De voormalig voetbalster was hier nog onwetend. Waarschijnlijk dacht ze zelfs nog ‘kan niet wachten tot ik eindelijk thuis ben’. Het kan gek lopen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!