Rondje Forum: Foto’s van Yolanthe Cabau, Beertje van Beers & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe ver gaat Yolanthe in haar nieuwste foto’s? Wie kent het (nu even niet zo) zonnige balkonnetje van Beertje van Beers nog? Waar dacht Anouk Hoogendijk aan op haar laatste foto in een coronavrije wereld? Hoe lief is Romee Strijd? Het antwoord op deze vragen krijg je als je mee wandelt tijdens ons rondje forum!

Yolanthe Cabau

wwow! Yolanthe Cabau ging voor deze nieuwste shoot best ver. Er zijn al wat bewegende beelden van het gebeuren beschikbaar, en de beste stills staan natuurlijk op ons forum.

Beertje van Beers

Beertje van Beers begint haar hele huis als modellenstudio te gebruiken. Haar balkonnetje vormt de ‘set’ voor een interessante pyjamafoto

Romee Strijd

Romee Strijd vroeg zich vandaag gewoon eens af hoe het eigenlijk met al haar volgers gaat. Nou, best goed eigenlijk. Lief dat ze het vraagt. Bij die lieve vraag hoort natuurlijk ook een lief fotootje.

Romee Strijd

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk weet het zeker: dit was haar allerlaatste foto van vóór de coronacrisis. Een dierbaar stuk. De voormalig voetbalster was hier nog onwetend. Waarschijnlijk dacht ze zelfs nog ‘kan niet wachten tot ik eindelijk thuis ben’. Het kan gek lopen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!