Rondje Forum 28-5: Foto’s van Sensi Lowe, Katja Schuurman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je onlangs het Mannenzakenforum bezocht? Het is weer tijd om even te checken wat je de afgelopen 24 uur allemaal gemist hebt! Wat dacht je van een ode aan de derrière van Sensi Lowe? Of een tactisch getimede screencap van Katja Schuurman? Ook hebben we een collectie foto’s van Cecilia Adorée voor je in de aanbieding. Fans van Helga van Leur kunnen ook hun hart ophalen: de voormalig weervrouw zat bij Beau aan tafel!

Sensi Lowe

Op haar forumpagina zeggen we dat Sensi Lowe haar bekendheid o.a. aan haar riante voorbalkon te danken heeft. Forumlid Janpeter corrigeert ons terecht. Sensi heeft namelijk een net zo formidabele achterzijde!

Katja Schuurman

Katja Schuurman steelt wekelijks de show bij Beter Laat Dan Nooit. Kijkers met een arendsoog, of bezoekers van ons forum weten waarom het programma zo goed scoort. Check deze goede getimede screencap maar eens!

Cecilia Adorée

Pombeer2 komt op het forum met een ouderwetse ‘best of’-selectie. Ditmaal is Cecilia Adorée aan de beurt. De GTST-actrice heeft op ons forum inmiddels een aardige staat van dienst opgebouwd.

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden heeft dus de titel ‘Mooiste vrouw van Nederland’ gepakt. Beelden om dat te bewijzen zijn er genoeg, maar iedereen zit natuurlijk op die nieuwe plaatjes te wachten. Weet je wat, vóór die tijd krijg je één foto en wat bewegend beeld voor je kiezen!

Helga van Leur

Helga van Leur gaf onlangs aan dat ze best graag weer op tv wil. Genoeg redenen voor Beau om haar meteen uit te nodigen aan tafel. Hoe dat er uit zag? Op deze caps zie je het! Bedankt dutchcapper!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!