Rondje Forum: Foto’s van Miljuschka Witzenhausen, Monique Westenberg & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ben jij meer een honden- of kattenmens? Robin Martens en Monique Westenberg bekennen kleur, en ook Miljuschka Witzenhausen lijkt dat met haar outfit te doen…

Monique Westenberg

Honden keren altijd terug bij hun baasje. Dat gebeurde ook bij André Hazes, deinmiddels-weer-vriend-van Monique Westenberg. Op deze foto poseert ze in het zonnetje met haar viervoetige vriend.

Robin Martens

Robin Martens begint haar dag oog in oog met een roofdier. De katachtige rechts ziet er steeds hetzelfde uit, en die in de spiegel draagt elke dag een ander pakje. Soms ook met camouflagekleuren.

Robin Martens kat

Miljuschka Witzenhausen

Met haar ontzettend strakke leren rokje lijkt Sylvie Meis het nog steeds lekker druk. Haar vier nieuwste foto’s vind je hier.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten